Hamilemiyim

Selin Mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
269
110
23
28
Kızlar adetime 5 gün var ben hayali Bi çizgi görüyorum siz görüyormusunuz ☺️
IMG_20211005_220754.webp

Bu test çok yanıltıyor kendim bizzat yaşadığım için söylüyorum adet gününüzün geçmesini bekleyin derim
Anladım aslında bende şimdi yapmak istemedim 1 hafta öncesinde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve çıkmayada devam ediyor ayrıca sık sık acıkıyorum dün içine doğdu yapmak istedim o yüzden test yaptım Bi umut işte

Anladım aslında bende şimdi yapmak istemedim 1 hafta öncesinde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve çıkmayada devam ediyor ayrıca sık sık acıkıyorum dün içine doğdu yapmak istedim o yüzden test yaptım Bi umut işte
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir bende çok istiyorum bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz ama hala olmadı bu testte 3 defa net bi şekilde pozitif gördüm hatta bi tanesinide adetimden bir gün önce yapmıştım pozitif çıkınca sevinmiştim ama adet oldum inşallah sizinki doğrudur

İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir bende çok istiyorum bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz ama hala olmadı bu testte 3 defa net bi şekilde pozitif gördüm hatta bi tanesinide adetimden bir gün önce yapmıştım pozitif çıkınca sevinmiştim ama adet oldum inşallah sizinki doğrudur
İnşallah Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah siz görüyormusunuz çizgiyi yoksa benim kuruntu yapıyorum

Ben geçen ay bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu hatta kimyasal gebelik geçirdim değerim baya düşük olmasına rağmen çift çizgi çıkmıştı. İnşallah senide yanıltmaz 😊

Back
X