- 23 Ekim 2021
- 30
- 17
- 18
- 32
- Konu Sahibi Sabirli melek
Aletimin 6 gün gecikme oldu gebelik testi yaptım birinci çizgi kırmızı ikinci ise pembe çıktı sonuç nedir yardım eder misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim hamilesin gibi ama yinede umutlandirmak istemem hayirlisi olsun canim hakkina hemen bi kan testi yaptirAletimin 6 gün gecikme oldu gebelik testi yaptım birinci çizgi kırmızı ikinci ise pembe çıktı sonuç nedir yardım eder misiniz
Gozun aydin canim hamilesin gibi ama yinede umutlandirmak istemem hayirlisi olsun canim hakkina hemen bi kan testi yaptir![]()
Bilmiyorum işte silik olunca böyle şöyle oluyo diyolar kuşkulandım bendeSilikte olsa Pozitif demek oluyor yani hamilesiniz.
Insallah canim. HayirlisiylaSagolun teşekkür ederim inşallah oyledir
Testin resmini atarsanız daha sağlıklı yorum alırsınız
Canim istersen bir testini atAletimin 6 gün gecikme oldu gebelik testi yaptım birinci çizgi kırmızı ikinci ise pembe çıktı sonuç nedir yardım eder misiniz
Hayirli olsun canim hamilesinBakın arkadaslar
Seninkisi negatif canim malesefMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum hepinize selam16 sı yumurtladım ve kasık ağrılarım bel ağrılarım var. Bugün predictor yaptım ve silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim
![]()
KesiinnnKesin mi sizceee![]()
Teşekkür ederim çok mutlu oldum yaaKesiinnnkan testi yaptırıp kaç haftalık onu öğren
![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim çok mutlu oldum yaa![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()