Hamilemiyim

Brcccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
10
1
36
30
Merhaba herkese bilgilerinize ihtiyaç duyduğum bir dönemdeyim arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Ben bugün tam 51 gündür adet olmuyorum düzensiz adet dongum var genellikle 30-35 gün arayla oluyorum en son adet tarihim 18 kasım 3 kez test yaptım biri silik çıktı oda saatler sonra baktığımda gördüm bugün kan testi yaptırdım ondaki beta degerimde 02 cikti ultrason için gün verdi kasiklarimda kramplar hissediyorum özellikle sol kasığımda sklikla karnimda şişlik hissi var ara ara midemde hafif bulantı oluyor düşünmekten çok gerildim benim gibi belirtileri olupda hamile kalan varmıdır teşekkürler.

Benim hikayeme çok benziyor ama ben bu belirtilerle kan testi yaptırdığımda beta 600lerde çıkmıştı.

Bende değer yüksek çıkacak diye umut etmiştim ama 0.2 çıktı alttan ultrasonla bakacaklar pazartesi

Siz bir ultrasonda baktırın başka bir sebebi olabilir . Ama insaAllah gebeliktir

Teşekkür ederim alttan ultrason riskli olabilirmi sizce erken gebelikse

Öyle birşey olsa doktor bakmazki.. risk var der ona göre üstten bakar .. içini ferah tut.. ya bu olursa ya şu olursa demek hiç fayde vermez pozitif ol..

Merhaba herkese bilgilerinize ihtiyaç duyduğum bir dönemdeyim arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Ben bugün tam 51 gündür adet olmuyorum düzensiz adet dongum var genellikle 30-35 gün arayla oluyorum en son adet tarihim 18 kasım 3 kez test yaptım biri silik çıktı oda saatler sonra baktığımda gördüm bugün kan testi yaptırdım ondaki beta degerimde 02 cikti ultrason için gün verdi kasiklarimda kramplar hissediyorum özellikle sol kasığımda sklikla karnimda şişlik hissi var ara ara midemde hafif bulantı oluyor düşünmekten çok gerildim benim gibi belirtileri olupda hamile kalan varmıdır teşekkürler.
Canım merhaba bende sana bisy sormak istiyorum benmde adetim düzensiz ilişkiden ,48 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı yanılma ihtimali var mı geç gebelik olabilir mi bu saatten sonra bilgin var mı

Canım merhaba bende sana bisy sormak istiyorum benmde adetim düzensiz ilişkiden ,48 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı yanılma ihtimali var mı geç gebelik olabilir mi bu saatten sonra bilgin var mı
Ah canım bilmiorumki ben de daha adet olmadım 52 gün oldu benmde kan sonucuna göre yok gebelik bende acaba geç gebelikmi diye düşünüyorum pazartesi ultrasona grcemoyuzdende gerginim biraz

Iliskiden 48 saat sonra daha dollenme bile yeni olmuşdur eğer olduysa. Kan asla gostermez. Kan testini ilişkiden en erken 10 gun sonra yaptirmalisiniz

Back
X