- 11 Ocak 2022
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Masalin annesi
Bugun kan testi yaptim beta hcg 1836 cikti son adet tarihim 14 aralikti degerler normalmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz. 2 günde bir kan verip artışı kontrol edin. Hayırlı olsunBugun kan testi yaptim beta hcg 1836 cikti son adet tarihim 14 aralikti degerler normalmi acaba
Evde test yapmış miydinizBugun kan testi yaptim beta hcg 1836 cikti son adet tarihim 14 aralikti degerler normalmi acaba
O dusuk cikan degerlerde yapiliyor, tekrarlayip kontrol etme. 1800 kusur cikan sonuca tekrar istemez doktorEvet hamilesiniz. 2 günde bir kan verip artışı kontrol edin. Hayırlı olsun
EvetEvde test yapmış miydiniz
Yani degerlerim normalmiO dusuk cikan degerlerde yapiliyor, tekrarlayip kontrol etme. 1800 kusur cikan sonuca tekrar istemez doktor![]()
Evet baya iyi hatta. Benim kardesimin 750 civari cikmisti ilk testi, doktor haftaya gel keseye vs bakalim demistiYani degerlerim normalmi
Benim ilk gebeligim 2 aylikken dusuk oldu o yuzden cok korkuyorum 6 ay gecti simdi tekrar hamileyim bu yuzden cok tedirginimEvet baya iyi hatta. Benim kardesimin 750 civari cikmisti ilk testi, doktor haftaya gel keseye vs bakalim demisti
Anliyorum endisenizi ama bu sonuc gayet iyiBenim ilk gebeligim 2 aylikken dusuk oldu o yuzden cok korkuyorum 6 ay gecti simdi tekrar hamileyim bu yuzden cok tedirginim
O dusuk cikan degerlerde yapiliyor, tekrarlayip kontrol etme. 1800 kusur cikan sonuca tekrar istemez doktor![]()
Koyu mü çıktı çizgiler
Ultrasonla kese gorunmedi 3 haftalik civari olmadi lazimNormal mi derken fazla mı yüksek demek istediniz ? Haftası önemli zaten şu an kese gayet net görülür ultrasonda yani gebelik ilerlemiş inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız
EvetKoyu mü çıktı çizgiler
Adetinize 3 gün kala bu değer baya fazla erken döllenme olmuş sanırım belki de ikizdirUltrasonla kese gorunmedi 3 haftalik civari olmadi lazim
İnsallah tesekkur edrrimAdetinize 3 gün kala bu değer baya fazla erken döllenme olmuş sanırım belki de ikizdirSağlıkla ilerler siz içinizi ferah tutun
Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalıkEvet baya iyi hatta. Benim kardesimin 750 civari cikmisti ilk testi, doktor haftaya gel keseye vs bakalim demisti
Haftanızı son adet tarihine göre hesaplayabilirsiniz. Tebrikler.Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalık