Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değer çok yüksek hamilesiniz bence, sağlıkla kucağınıza alın :) regl ne kadar geciktiiBu hamileyim demek mi oluyo çok heycanlıyım şuann![]()
Hayırlı olsun tebrik ederimBu hamileyim demek mi oluyo çok heycanlıyım şuann![]()
kalp atışını bile duyabilirsiniz, bence doktora gidin :)20 günden fazla geciktiAllahım inşallah
6-7 hafta arasıdır benim tahminim, doktor daha net bişey söyler tabiKaç haftalık oluyoki acaba![]()
Ay bende onu dicektim ya, ben reglin gecikmesini bile bekleyemiyorum :)maşallah değeriniz çok güzel iyi sabretmişsiniz 20 gün geçikmeyle![]()
yaa işte kafanın rahat olduğu bir ay en güzelini yapmışsın kalp atışını bile duyabilirsin sağlıcakla gelsin bebişinAy bende onu dicektim ya, ben reglin gecikmesini bile bekleyemiyorum :)
konu sahibi ben değilim :) bebişim de yok henüz beklemeyim ama inşallah Allah söyletmiş olsun sana da bu ay benim de olsun :)yaa işte kafanın rahat olduğu bir ay en güzelini yapmışsın kalp atışını bile duyabilirsin sağlıcakla gelsin bebişin![]()
ayy hadi ya hatlar karıştı demek dualara sebep olsun inşallahhkonu sahibi ben değilim :) bebişim de yok henüz beklemeyim ama inşallah Allah söyletmiş olsun sana da bu ay benim de olsun :)
Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese inşallahHayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
yok ne sabretmesi en son 16 aralıkta adet oldum 16 ocakta olmam lazımdı 2 gün gecikti kan verdim 0.200 çıktı evde test yaptım negatif reglinin gecikmesinin 6. Günü bida kan verdim 0.1 dedim tamam yok yani 26 ocakta en son kanı verdim 1 hafta tarlusal kullandım gelmedi bıraktım adet olcak gibi ağrı var ama ne gelen var ne giden sonra evde iki kere test yaptım ilki çok netti ikinci test silik çıktı bugünde kan verdim işte sonuç bu kimse umutsuzluğa kapılmasın rabbim hayırlısını veriyoAy bende onu dicektim ya, ben reglin gecikmesini bile bekleyemiyorum :)
Valla tam asla vazgeçme hikayesi olmuş,sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah, darısı başımıza artıkAmin çok teşekkür ederim isteyen herkese inşallah
yok ne sabretmesi en son 16 aralıkta adet oldum 16 ocakta olmam lazımdı 2 gün gecikti kan verdim 0.200 çıktı evde test yaptım negatif reglinin gecikmesinin 6. Günü bida kan verdim 0.1 dedim tamam yok yani 26 ocakta en son kanı verdim 1 hafta tarlusal kullandım gelmedi bıraktım adet olcak gibi ağrı var ama ne gelen var ne giden sonra evde iki kere test yaptım ilki çok netti ikinci test silik çıktı bugünde kan verdim işte sonuç bu kimse umutsuzluğa kapılmasın rabbim hayırlısını veriyo![]()