Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Snsatln

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
23
4
1
29
Bu hamileyim demek mi oluyo çok heycanlıyım şuann 🙈🙈

Eklentiler

• 5DC289F9-386F-44C9-9346-6E277D6735AA.webp
    5DC289F9-386F-44C9-9346-6E277D6735AA.webp
    19 KB · Görüntüleme: 177
Yarın gideceğim 😊 bugün başka işim vardı O yüzden sonucu hastanede bekleyemedim

Hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲

yaa işte kafanın rahat olduğu bir ay en güzelini yapmışsın kalp atışını bile duyabilirsin sağlıcakla gelsin bebişin :KK200:
konu sahibi ben değilim :) bebişim de yok henüz beklemeyim ama inşallah Allah söyletmiş olsun sana da bu ay benim de olsun :)

Hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese inşallah 😊
Ay bende onu dicektim ya, ben reglin gecikmesini bile bekleyemiyorum :)
yok ne sabretmesi en son 16 aralıkta adet oldum 16 ocakta olmam lazımdı 2 gün gecikti kan verdim 0.200 çıktı evde test yaptım negatif reglinin gecikmesinin 6. Günü bida kan verdim 0.1 dedim tamam yok yani 26 ocakta en son kanı verdim 1 hafta tarlusal kullandım gelmedi bıraktım adet olcak gibi ağrı var ama ne gelen var ne giden sonra evde iki kere test yaptım ilki çok netti ikinci test silik çıktı bugünde kan verdim işte sonuç bu kimse umutsuzluğa kapılmasın rabbim hayırlısını veriyo 😊

Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese inşallah 😊

yok ne sabretmesi en son 16 aralıkta adet oldum 16 ocakta olmam lazımdı 2 gün gecikti kan verdim 0.200 çıktı evde test yaptım negatif reglinin gecikmesinin 6. Günü bida kan verdim 0.1 dedim tamam yok yani 26 ocakta en son kanı verdim 1 hafta tarlusal kullandım gelmedi bıraktım adet olcak gibi ağrı var ama ne gelen var ne giden sonra evde iki kere test yaptım ilki çok netti ikinci test silik çıktı bugünde kan verdim işte sonuç bu kimse umutsuzluğa kapılmasın rabbim hayırlısını veriyo 😊
Valla tam asla vazgeçme hikayesi olmuş,sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah, darısı başımıza artık 😊

Back
X