hamilemiyim

esrasogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
40
5
36
25
merhaba arkadaşlar benim adetim 6 gündür gecikti erken gebelik testi yaptım bugün hiç bişey çıkmadı bu arada korunuyoruz eşimle stres yaptıgım için mi gecikiyor sizce yarın doktoruma da gidicem ama uyku tutmadı bir türlü resimde ekledim. olsaydı çıkmazmıydı.

Eklentiler

• IMG_20220216_033532.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 83
Ben hiç çizgi göremedim
Adetiniz 6 gün gecikmiş ki erken gebelik testi adete 5,6 gün kala bile doğru sonuç veriyor sanırım stresten gecikmiş yoksa çıkardı yarın doktora gidin bence daha iyi olur

hamile olsaydım çıkar
Ben hiç çizgi göremedim
Adetiniz 6 gün gecikmiş ki erken gebelik testi adete 5,6 gün kala bile doğru sonuç veriyor sanırım stresten gecikmiş yoksa çıkardı yarın doktora gidin bence daha iyi olur
çok teşekkür ederim

birde şöyle bir durum oldu ben bu ay çok hastalandım soğuk algınlığı 2 kutu antibiyotik kullandım hasta olduğum için sanırım adet arası 5 günlük kahverengi lekelenmem oldu bu yüzden de gecikmiş olabilirmi sizce

hamile olsaydım çıkardı değilmi
Bence çıkardı test bozuk olabilir mi diyicem çünkü bi kadının hamile olduğu halde erken gebelik testi yanlış çıkmıştı bence hamile değilsindir canım yarın kan ver kafan rahat olur en azından
Çocuk düşünüyormuydunuz ?

hayır düşünmüyorduk ama ilk defa böyle gecikti o yüzden acabamı dedim normalde de çok düzenli olurum adetimi

Hımmm kahverengi akıntı ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hiç böyle bişey duymadım acaba ilaç etkiler mi ki? Bence yarın sabah sağlık ocağında kan ver kesin net doğru sonuç

hayır düşünmüyorduk ama ilk defa böyle gecikti o yüzden acabamı dedim normalde de çok düzenli olurum adetimi
Bu ay diğer aylara göre sadece antibiyotik kullandın sanırım , araştırmalarıma göre antibiyotik adete etki ediyormuş kısacası sende araştır , sanırım ondan kaynaklı ama yarın yine de doktara git

Bende adetim 6 gün geciktiğinde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…