- 24 Şubat 2022
- 43
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Evlimuutluuu
-
Test nezaman yapmam gerekiyor peki suan yapsam bise cikarmi?Test yapın. Hamile olma olasılığınız düşük gibi
Peki test vs. Bise yapsam hani rahatlamak için kafalardan suan yapsam bise varsa sonuç alirmiyim yoksa beklememi gerekiyor?5 gün kala iliskiye girdiyseniz 5 gün sonra regl olmuş olman lazım 5 gün içinde de yerleşme kanaması olmaz çünkü daha yerlesmez benim tahminim 2 hafta içinde dollenip yerleşiyor ve beta HCG salgilanmaya başlıyor stres vs yaptiysan o yuzden az gelmistir
Normalde regl gecikmesi bekleniyor ama sen zaten regl olmuşsun istersen 1 2 hafta sonra idrardan bak içini rahatlatirsinPeki test vs. Bise yapsam hani rahatlamak için kafalardan suan yapsam bise varsa sonuç alirmiyim yoksa beklememi gerekiyor?
Normalde regl gecikmesi bekleniyor ama sen zaten regl olmuşsun istersen 1 2 hafta sonra idrardan bak içini rahatlatirsi
Yerleşme kanaması ilişkiden sonra bir dahaki regle yakın 2-3 gün kala oluyor benim bildiğim çünkü daha yerleşmesi imkansız eğer olduysa bile şuan daha tuplerden falan yolculuk ediyor normal şartlarda hamile kaldıktan en erken 2hafta sonra idrarda pozitifi görürsün kesin sonuç da 3 hafta sonra çıkıyor şimdi sen ilişkinin üstünden 2 3hafta sonra test yapsan kesin sonuç alırsın benim tahminim kan verme ihtimalin varsa 14 günü beklemeden de çıkar belki sonuç . Bir şey varsa onun çaresine siz bakacaksınız ben birşey diyemem yani istemiyorsaniz bir dahakine dikkat edebilirsiniz ancaYa benim aslında aklımı karıştıran zaten öncesi beklenen regl zamanimdi olacaktım cunki daha evvelden planli ilişkimiz olduğu için ihtimal vermedik bu defa nasl olsa 5 gün var diye korunmadik açıkçası ve normal şartlarda regl gördüm bi çok araştırma yaptım işte üstüne kalma regl iken hamile olma olasılığı gibilerinden düşük ihtimaller her zmn vardır bilirsin ihtimalin azi çoğu olmazzz bnde de şüphe kaldi şimdi ya var sa bidahaki regl gormiycekmiyim diye düşünüp duruyorum iliski üstünden 14 gün geçti yapsam test cikarmi eğer bise varsa peki?
Ozmn 2 3 hafta daha bekliyim tam sonuç almak için yook istiyoruz 5 aylık evliyiz esimde bnde gonulluyuz Cook şükür. Dediğin gibi egerki var ise suan daha yolcu anladığım kadarıyla tabi ihtimaller ne derecede onu Allah bilir nasip de varsa zaten her şekilde gelir bulur diyelim herseyin hayırlısı test olduktan snra bilgirendirim sonucu teşekkür ederimm biraz ferahladimmYerleşme kanaması ilişkiden sonra bir dahaki regle yakın 2-3 gün kala oluyor benim bildiğim çünkü daha yerleşmesi imkansız eğer olduysa bile şuan daha tuplerden falan yolculuk ediyor normal şartlarda hamile kaldıktan en erken 2hafta sonra idrarda pozitifi görürsün kesin sonuç da 3 hafta sonra çıkıyor şimdi sen ilişkinin üstünden 2 3hafta sonra test yapsan kesin sonuç alırsın benim tahminim kan verme ihtimalin varsa 14 günü beklemeden de çıkar belki sonuç . Bir şey varsa onun çaresine siz bakacaksınız ben birşey diyemem yani istemiyorsaniz bir dahakine dikkat edebilirsiniz anca
Nezmn yapmam gerekiyor net sonuç icinnn. Iliski üstünden 15 gün geçti?Test yapın. Hamile olma olasılığınız düşük gibi
Aynen şuan daha yolcu sayılır o hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olursa da Rabbimden olmazsa da RabbimdenOzmn 2 3 hafta daha bekliyim tam sonuç almak için yook istiyoruz 5 aylık evliyiz esimde bnde gonulluyuz Cook şükür. Dediğin gibi egerki var ise suan daha yolcu anladığım kadarıyla tabi ihtimaller ne derecede onu Allah bilir nasip de varsa zaten her şekilde gelir bulur diyelim herseyin hayırlısı test olduktan snra bilgirendirim sonucu teşekkür ederimm biraz ferahladimm
Pek bilgim yok bu konuda yorum yapamicam bı kaç yerde okudum internetten de bakmıştım imkansız değil düşük de olsa ihtimal vardır deniyor hamile kalmak. Üstüne görme olayı regl den farklıymış miktarı rengi vs. Ve hamileyken de regl olanlar oluyor benim yengem 4 aya kadar görmüştü hamile olduğunu da o zaman anlamıştıPeki gercekden yazıldığı gibi regl hamilelik ile bağlantısı yokmu yani bi kadın regl üstüne yada dönemin de hamile kalabiliyormu veya 9 aya kadr regl görenler bunlar istisnami yoksa var olma ihtimali ne derecede ?
Bir de ilişki üstünden 15 gün geçtiğini bilmiyordum ben daha yeni oldu sandım sen bı kaç gün sonra test yapsan çıkabilir ya da kan verme ihtimalin varsa kan ver direkNezmn yapmam gerekiyor net sonuç icinnn. Iliski üstünden 15 gün geçti?
Pek bilgim yok bu konuda yorum yapamicam bı kaç yerde okudum internetten de bakmıştım imkansız değil düşük de olsa ihtimal vardır deniyor hamile kalmak. Üstüne görme olayı regl den farklıymış miktarı rengi vs. Ve hamileyken de regl olanlar oluyor benim yengem 4 aya kadar görmüştü hamile olduğunu da o zaman anlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?