Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız miHanımlar size bir sorum var adetim 4 gun gecikti göğüsumde hassaslık var normalde asla göğüs agrm olmaz ara ara adet sancim oluyo ama adet olamıyorum sizce hamile olabilirmiyim vee son olarak baska belirti yok.
Henüz yapmadımTest yaptınız mi
4 gün gecikmeyle test sonucunuzda çıkar zatenHenüz yapmadım
Henüz yapmadım
Muhakkak yapicam tabiki dee bi heyecan oldu fikrinizi merak ettim sadece :)))4 gün gecikmeyle test sonucunuzda çıkar zaten
Belirtilerin de var adetin de gecikmiş vardır heralde ama işte sadece yorum yapabilirim bende bu noktadaMuhakkak yapicam tabiki dee bi heyecan oldu fikrinizi merak ettim sadece :)))
test yapmalısınız, ıkı konu açmışsınız bırer gun arayla sanırım.Hanımlar size bir sorum var adetim 4 gun gecikti göğüsumde hassaslık var normalde asla göğüs agrm olmaz ara ara adet sancim oluyo ama adet olamıyorum sizce hamile olabilirmiyim vee son olarak baska belirti yok.
Hamileyimm:)test yapmalısınız, ıkı konu açmışsınız bırer gun arayla sanırım.
onun yerıne test versenız daha dogru olurdu. burda kımse evet hamılesın de dıyemez hayır hamıle degılsınde .
harıkaaa, tebrık ederımm :)Hamileyimm:)
Teşekkür ederimharıkaaa, tebrık ederımm :)
Maşallah Hayırlı olsun :)Hamileyimm:)
Amin ınsaallah canm Allah istyen herkese nasip etsinTebrikler
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin![]()