- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 23
- 25
- Konu Sahibi Emellzeliha
-
Canm bir erkn gebelik testi yap istersenMerhaba kızlar ben son 1 haftadır uyku düzenim hiç yok uykusun uymak istiyorum ama uyuamıyorum doğru düzgün belim ağrıyor bugün biraz midem bulanıyor adetim 1 hafta var tam kasıkta hafif arada bir ağrı giriyor ve 1 haftadır çok halsizim hiç birşey yapmaya halim yok baş dönmek birden ayağa kalkınca çok hafif oluyor benim gibi olan var mı hamilemiyim sizce ilk olucak olursa eğer çok istiyorum da
Düşündüm de ama eğer varsa bile yumurtlama üzerinden 10 gün olmuş bi kaç gün önce yaptım çıkmadı beta hcg çıkar galiba ama sağlık ocağı çok uzan bana eşime de söylemek istemiyorum yoksa eğer boş yere heveslenmesin diye o da cok istiyor çünküCanm bir erkn gebelik testi yap istersen
Evet haklısınızen azından 3 günle kalaya kadar beklemeyi düşünüyorum test için amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahSadece bu belirtilere bakarak hamilesin denilemez. Belirtiler psikolojik bile olabilir. Sabredebiliyorsanız adet tarihinizi bekleyin gebelik testi yapın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .
Ayn. Bnm 4 gün kala yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı sonra adet tarihim 2 gün geçti öyle ciktiDüşündüm de ama eğer varsa bile yumurtlama üzerinden 10 gün olmuş bi kaç gün önce yaptım çıkmadı beta hcg çıkar galiba ama sağlık ocağı çok uzan bana eşime de söylemek istemiyorum yoksa eğer boş yere heveslenmesin diye o da cok istiyor çünkü
Yaa inşallah bende de çıkar dua edin lütfenAyn. Bnm 4 gün kala yapmıştım erken gebelik testi çıkmamıştı sonra adet tarihim 2 gün geçti öyle cikti
İnsallh cnmYaa inşallah bende de çıkar dua edin lütfen
Her zaman belirtiler hamilelik olmuyor, ama istiyorsanız umarım hamileliktir adet yaklaşınca 2 gün
ALLAH gönlünüze göre versinBiliyorum aslında ama istediğim için hamilelik olarak düşünüyorum ister istemez inşallah hamileliktir
Aynı bende de var bu sorunlar normalde gece gec yatardım gec kalkardım şimdi hemen uykum gelıyor sabahta cok erken kalkıyorum gecede iki üç kere uyanıyorum ates basmasıyla sol kasıkta batma var aynı sekılde sol bacagada vuruyor inşaallah bu sefer olurMerhaba kızlar ben son 1 haftadır uyku düzenim hiç yok uykusun uymak istiyorum ama uyuamıyorum doğru düzgün belim ağrıyor bugün biraz midem bulanıyor adetim 1 hafta var tam kasıkta hafif arada bir ağrı giriyor ve 1 haftadır çok halsizim hiç birşey yapmaya halim yok baş dönmek birden ayağa kalkınca çok hafif oluyor benim gibi olan var mı hamilemiyim sizce ilk olucak olursa eğer çok istiyorum da
Buna net cevap verebilmek için müneccim b*ku yemiş olmak gerekir1 hafta sabredip test yap, insallah hamilesindir.
Hayırlı olsunBunlar bende de oluyordu ve bugun hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?