U Umsefe Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2020 74 7 36 30 15 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Umsefe #1 Ben pazartesi test yaptım sabah negatif di akşam terar baktığımda çok hafif silik çizgi bilirmiş hamile olabilirmiyim
Ben pazartesi test yaptım sabah negatif di akşam terar baktığımda çok hafif silik çizgi bilirmiş hamile olabilirmiyim
TheSweetWitch Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 2.044 1.638 63 15 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Umsefe #2 Umsefe .!.: Ben pazartesi test yaptım sabah negatif di akşam terar baktığımda çok hafif silik çizgi bilirmiş hamile olabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Testin kuruma çizgisidir o, dikkate almayın. Belirtileriniz devam ediyorsa tekrar test yapın ya da kan verin
Umsefe .!.: Ben pazartesi test yaptım sabah negatif di akşam terar baktığımda çok hafif silik çizgi bilirmiş hamile olabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Testin kuruma çizgisidir o, dikkate almayın. Belirtileriniz devam ediyorsa tekrar test yapın ya da kan verin
melekcocuk Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mart 2022 181 121 33 32 15 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Umsefe #3 Bende sizin gibi sabah baktığım da silik çizgi vardı. Gebeydim.
B bernaayaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 1.581 1.273 133 16 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Umsefe #4 melekcocuk .!.: Bende sizin gibi sabah baktığım da silik çizgi vardı. Gebeydim. Genişletmek için tıkla... Sabah yaptığı teste akşam baktığında çizgi görmüş.
melekcocuk .!.: Bende sizin gibi sabah baktığım da silik çizgi vardı. Gebeydim. Genişletmek için tıkla... Sabah yaptığı teste akşam baktığında çizgi görmüş.