- 17 Mayıs 2022
- 24
- 8
- 1
- 44
- Konu Sahibi mevsimbahar
-
İlk 5 dakika da mı çıktı yoksa beklediniz mi?adet günüme henüz iki gün var testimde ikinci çizgi belli belirsiz göründü sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 3117812
bekledim ama göğüs ucunda hassasiyet ve kasık sişmeside varİlk 5 dakika da mı çıktı yoksa beklediniz mi?
Halkınızda hayırlısı olsun teste göre pozitif ama en garantisi kan testi yaptırmanız tabikibekledim ama göğüs ucunda hassasiyet ve kasık sişmeside var
tşkler kan testi verdim beklemekteyimHalkınızda hayırlısı olsun teste göre pozitif ama en garantisi kan testi yaptırmanız tabiki
Hadi hayırlısı inşallah. Burayada yazın olurmu merak ediyorum bende sonucutşkler kan testi verdim beklemekteyim
olur yazarım tabikiHadi hayırlısı inşallah. Burayada yazın olurmu merak ediyorum bende sonucu
daha bekliyorum e nabızda gözükmediSonucunuz çıktı mı beklemedeyiz var gibi bence
Çok belli bir çizgi canım güzel sonuçlarını bekliyoruzadet günüme henüz iki gün var testimde ikinci çizgi belli belirsiz göründü sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 3117812
slm beta 0.100 çıktı ben anlamadım eczacıya sordum negatif deyil tekrar yapılması gereken bir sonuç dedi sizce nedirÇok belli bir çizgi canım güzel sonuçlarını bekliyoruz
8 düşük yapmış bir olarak yazıyorum 7 tanesi önce idarada sonra kanda öğrendim 1 tanesini de önce idrar yaptım çıktı ever vardı ama değerim kanda çıkmadı sizin gibi 1 hafta sonra tekrar verdim çıktı olabilir siz yine tekrarlayın adetiniz gelmezseslm beta 0.100 çıktı ben anlamadım eczacıya sordum negatif deyil tekrar yapılması gereken bir sonuç dedi sizce nedir
aynen şuan beklemekten başka yapcak bişey yok teşekkürler yanıtın için8 düşük yapmış bir olarak yazıyorum 7 tanesi önce idarada sonra kanda öğrendim 1 tanesini de önce idrar yaptım çıktı ever vardı ama değerim kanda çıkmadı sizin gibi 1 hafta sonra tekrar verdim çıktı olabilir siz yine tekrarlayın adetiniz gelmezse
Teste göre gebelik var hayırlı olsun :)adet günüme henüz iki gün var testimde ikinci çizgi belli belirsiz göründü sizce hamilemiyim Eki Görüntüle 3117812
Hakkınızda hayırlsı olsun. Diğer testinizi ne zaman yaptıracaksınız peki?aynen şuan beklemekten başka yapcak bişey yok teşekkürler yanıtın için
adet günüm yarın gecikirse 3 dört gün sonra düşünüyorumHakkınızda hayırlsı olsun. Diğer testinizi ne zaman yaptıracaksınız peki?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahadet günüm yarın gecikirse 3 dört gün sonra düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?