Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl hamile kalacaksınız tam olarak ? İç çamaşır varken sürtünüyorsunuz , Adam boşalmamış , ee ??Kızlar reglm son günü sevgilimle sürtünme yöntemiyle boşaldım ama iç çamaşırım vardı ve o boşalmadı sizce hamile kalır mıyım zevk suyundan falan
Ertesi gün hapı almama gerek var mı ne olur yardım edinNasıl hamile kalacaksınız tam olarak ? İç çamaşır varken sürtünüyorsunuz , Adam boşalmamış , ee ??
Tabi şartErtesi gün hapı almama gerek var mı ne olur yardım edin
Gerçekten mi lütfen dalga geçmeyinKalırsın
Kızlar reglm son günü sevgilimle sürtünme yöntemiyle boşaldım ama iç çamaşırım vardı ve o boşalmadı sizce hamile kalır mıyım zevk suyundan falan
Saçma sorulara saçma cevaplar.Gerçekten mi lütfen dalga geçmeyin
Ama içime boşalmadı sadece ben boşaldımkalabilirsin ihtimal var
Reglimin son günüydüHem Reglsiniz hem de sürtünüyorsunuz. Sevişecekseniz doğru düzgün korunun yoksa hiç bulaşmayın.
Mantıklı düşününce o zevk suyunun iç çamaşırından sizin vajinanıza ulaşıp bir de döllenip hamile bırakma ihtimali var mı?
Ne demek saçma öğrenmeye çalışıyorumSaçma sorulara saçma cevaplar.
Farkeder mi? Nerden bakarsanız bakın sağlıksız bir durum bu.Reglimin son günüydü
Yaş kaç ?Ne demek saçma öğrenmeye çalışıyorum
Dalga geçme dediğine göre sana da mantıklı gelmiyor bu durum. Niye soruyorsun o zamanNe demek saçma öğrenmeye çalışıyorum
Haklısınız ama ertesi gün hapına gerek var mıFarkeder mi? Nerden bakarsanız bakın sağlıksız bir durum bu.
Yaaaaa gerçekten mi lütfen dalga geçmeyinkesin hamilesin 9 ay sonra doğar artık şimdiden adını seçmeye başlasan iyi edersin![]()
olabilir ihtimal genede var istediğin kadar korun her ilişkide yüzde 1 de olsa vardır bilemiycemAma içime boşalmadı sadece ben boşaldım