Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik adet gününde tekrar yap benceArkadaşlar adetim daha gecikmedi 3 günüm felan var elimdeki test erken gebelik testi değildi ama çok ciddi dercede bel ağrım var 1 haftadan fazladır ağırlık var sanki birde kasıklarımda batma oluyor ara ara test yaptım ikinci çizgi çok silik acaba hamilemiyim daha adetime var o yüzden HCG yeterli yukselmedimi bu arada testi yapar yapmaz belirdi silik olanda
Teşekkürler gecikme bekleyip tekrarlicamÇok silik adet gününde tekrar yap bence
Hemen mi çıktı hemen çıktıysa evet gebelik var ama üstünden zaman geçtiyse kuruma çizgisi olabilirArkadaşlar adetim daha gecikmedi 3 günüm felan var elimdeki test erken gebelik testi değildi ama çok ciddi dercede bel ağrım var 1 haftadan fazladır ağırlık var sanki birde kasıklarımda batma oluyor ara ara test yaptım ikinci çizgi çok silik acaba hamilemiyim daha adetime var o yüzden HCG yeterli yukselmedimi bu arada testi yapar yapmaz belirdi silik olanda
Hemen çıktı 3 saniyede felan Max çizgisiyle aynı anda çıktı yaniHemen mi çıktı hemen çıktıysa evet gebelik var ama üstünden zaman geçtiyse kuruma çizgisi olabilir
Hayırlı olsun o zaman ben çok testlere güvenmiyorum yalancı pozitif gösterdi çünkü en iyisi regliniz geçtiği zaman direk kan verinHemen çıktı 3 saniyede felan Max çizgisiyle aynı anda çıktı yani
Teşekkür ederim olmazsam onuda yaparimHayırlı olsun o zaman ben çok testlere güvenmiyorum yalancı pozitif gösterdi çünkü en iyisi regliniz geçtiği zaman direk kan verin
Tamamdır hayırlı olsun şimdidenTeşekkür ederim olmazsam onuda yaparim
hafif bir çizgiArkadaşlar adetim daha gecikmedi 3 günüm felan var elimdeki test erken gebelik testi değildi ama çok ciddi dercede bel ağrım var 1 haftadan fazladır ağırlık var sanki birde kasıklarımda batma oluyor ara ara test yaptım ikinci çizgi çok silik acaba hamilemiyim daha adetime var o yüzden HCG yeterli yukselmedimi bu arada testi yapar yapmaz belirdi silik olanda
Teşekkür ederim inşallah vardırhafif bir çizgisabah ilk idrar tekrar edin bence adet günü bir daha kontrol edersiniz sonra kan verirsiniz. hayırlı olsun
Bende gördüm inşallah var rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin bende test yapacağım ama negatif olmasından korkuyorumArkadaşlar adetim daha gecikmedi 3 günüm felan var elimdeki test erken gebelik testi değildi ama çok ciddi dercede bel ağrım var 1 haftadan fazladır ağırlık var sanki birde kasıklarımda batma oluyor ara ara test yaptım ikinci çizgi çok silik acaba hamilemiyim daha adetime var o yüzden HCG yeterli yukselmedimi bu arada testi yapar yapmaz belirdi silik olanda
İnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin korkma bak bu benim 2 gebeliğim ilkinin kalbi durdu şuan ben ilk defa 2 sene sonra böyle silik gördüm en azından yap bil varsa takviye alırsın yoksada üzülme her ay yeni bir umutBende gördüm inşallah var rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin bende test yapacağım ama negatif olmasından korkuyorum
Ben dört yıldır o silik çizgiyi bile göremedim inan negatif i görünce dünyam başıma yıkılıyorİnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin korkma bak bu benim 2 gebeliğim ilkinin kalbi durdu şuan ben ilk defa 2 sene sonra böyle silik gördüm en azından yap bil varsa takviye alırsın yoksada üzülme her ay yeni bir umut
Cok zor biliyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın gecikmen varmı pekiBen dört yıldır o silik çizgiyi bile göremedim inan negatif i görünce dünyam başıma yıkılıyor
Aminn yok ben normalde düzensiz oluyorum Kasım'da oldum femara kullandım iki gün sonra adet tarihim bakalım nasip olacak miCok zor biliyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın gecikmen varmı peki
İnşallah olurAminn yok ben normalde düzensiz oluyorum Kasım'da oldum femara kullandım iki gün sonra adet tarihim bakalım nasip olacak mi
İnşallah ikimizde gebeyizdirİnşallah olur![]()
Canım bence var gibi silik görünüyor. Sence bende var mı bakabilir misin benimde 3 gün var daha reglime sanki silik bi çizgi görür gibi oldum acaba sizde görüyomusunuzArkadaşlar adetim daha gecikmedi 3 günüm felan var elimdeki test erken gebelik testi değildi ama çok ciddi dercede bel ağrım var 1 haftadan fazladır ağırlık var sanki birde kasıklarımda batma oluyor ara ara test yaptım ikinci çizgi çok silik acaba hamilemiyim daha adetime var o yüzden HCG yeterli yukselmedimi bu arada testi yapar yapmaz belirdi silik olanda