Hamilemiyim

edanur59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
1
0
1
31
Merhaba kızlar 6 aylık evliyim ilk başlarda ilişkiye girmekte zorlanıyordum . 6.ayın sonunda yumurtlama zamanı(takvime göre ) artık tam olarak ilişkimiz oldu . Doğal yolla korunduk fakat bende ilişkiden 1 hafta sonra hafif kahverengi kan vardı ve beyaz akıntım vardı . Adetime 12 gün varken göğüslerim şişti.Hamile olma ihtimalim var mıdır ?

bu kadar erken belirti göstermez değilsiniz büyük ihtimalle adete yakın yada gününüz geçince test yapın

Meraba bayanlar.. ayın 28 inde çatlatma iğnesi oldum çok akıntım var süt beyazı şeklinde test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim ????
EE862CF8-0090-4145-9284-BD226B56F016.webp

Merhaba kızlar 6 aylık evliyim ilk başlarda ilişkiye girmekte zorlanıyordum . 6.ayın sonunda yumurtlama zamanı(takvime göre ) artık tam olarak ilişkimiz oldu . Doğal yolla korunduk fakat bende ilişkiden 1 hafta sonra hafif kahverengi kan vardı ve beyaz akıntım vardı . Adetime 12 gün varken göğüslerim şişti.Hamile olma ihtimalim var mıdır ?
Doğal yolla korunduk ne demek? Geri çekilmeyse korunmadınız yani. Test yapmadan bilemezsiniz.

Ama kasıklarda ağrım yok ve göğüslerim de o kadar hassasiyet
Herkeste belirti olmak zorunda değil ki. Testiniz çift çizgi çıkmış, biliyorsunuzdur bu pozitif anlamına geliyor. Kan testi yaptırırsınız, doktor muayene eder emin olursunuz

Back
X