- 30 Aralık 2022
- 101
- 38
- 13
- 23
- Konu Sahibi hasretkaldim
-
Testlerin pozitif, hamilesinMerhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikdi hamilemiyim 2 gün sonra doktora gidicem kafam çok karışık boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkar?
Eki Görüntüle 3209318
Yoo baya hamilesiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikdi hamilemiyim 2 gün sonra doktora gidicem kafam çok karışık boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkar?
Eki Görüntüle 3209318
Kan verip beta hcg yükselişini takip edebilirsin ya da doktora gidebilirsin. Hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikdi hamilemiyim 2 gün sonra doktora gidicem kafam çok karışık boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkar?
Eki Görüntüle 3209318
Çok teşekkür ederimKan verip beta hcg yükselişini takip edebilirsin ya da doktora gidebilirsin. Hayırlısı olsun
Yaa tewekkur ederim bir soruwa bilirmiyim boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkıyor ben bilen doğrumu?Yoo baya hamilesiniz hayırlı olsun
boru hamileliği ne ki bizde? kimyasal gebelik gibi mi diyosun?Yaa tewekkur ederim bir soruwa bilirmiyim boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkıyor ben bilen doğrumu?
boru hamileliği ne ki bizde? kimyasal gebelik gibi mi diyosun?
hmm baktım dış gebelik. onu kese göründüğünde yanı 1 haftaya ancak anlayabilirsin. bhcg den hemen anlasılmaz
:) adetın gecıktıgınde eger normal zamanda hamıle kaldıysan geç yumurtlama olmadıysa 5 haftalıkken kese görünür vajinal yoldan. bhcg de 1500 2000 oldugunda vajinal görünür. karından daha geç görünüyor. sen gıttıgınde 5 haftayı bitirmiş olcaksın. dış gebelik diye korkutma kendini. kötü düşünme sağlıklı ilerlesin inşallah. daha önce dış gebelik olmuşmuydu?Evet diw geleblik. Men azeriyim bizde boru hamileliyi deyiliyor adetden gecikmesinden 10 sonra uzide bilmek olurmu?
Hayır ilk hamileliyim:) adetın gecıktıgınde eger normal zamanda hamıle kaldıysan geç yumurtlama olmadıysa 5 haftalıkken kese görünür vajinal yoldan. bhcg de 1500 2000 oldugunda vajinal görünür. karından daha geç görünüyor. sen gıttıgınde 5 haftayı bitirmiş olcaksın. dış gebelik diye korkutma kendini. kötü düşünme sağlıklı ilerlesin inşallah. daha önce dış gebelik olmuşmuydu?
o zman kötü seyler dusunup strese girme. bi bhcg ölctür derim ben 48 saatte tekrarlarsın. artısını dr da görmüş olur:)Hayır ilk hamileliyim
İnşallah her şey yolunda gider cumartesi doktor randevum inşallah güzel sonuçlar alırımo zman kötü seyler dusunup strese girme. bi bhcg ölctür derim ben 48 saatte tekrarlarsın. artısını dr da görmüş olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?