Hamilemiyim?

hasretkaldim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
101
38
13
23
Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikdi hamilemiyim 2 gün sonra doktora gidicem kafam çok karışık boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkar?

Yaa tewekkur ederim bir soruwa bilirmiyim boru hamileliyi olmaz dimi rahme yerlewdikden sonra idrarda çıkıyor ben bilen doğrumu?
boru hamileliği ne ki bizde? kimyasal gebelik gibi mi diyosun?
hmm baktım dış gebelik. onu kese göründüğünde yanı 1 haftaya ancak anlayabilirsin. bhcg den hemen anlasılmaz

Evet diw geleblik. Men azeriyim bizde boru hamileliyi deyiliyor adetden gecikmesinden 10 sonra uzide bilmek olurmu?
:) adetın gecıktıgınde eger normal zamanda hamıle kaldıysan geç yumurtlama olmadıysa 5 haftalıkken kese görünür vajinal yoldan. bhcg de 1500 2000 oldugunda vajinal görünür. karından daha geç görünüyor. sen gıttıgınde 5 haftayı bitirmiş olcaksın. dış gebelik diye korkutma kendini. kötü düşünme sağlıklı ilerlesin inşallah. daha önce dış gebelik olmuşmuydu?

Hayır ilk hamileliyim

Merhaba regl ağrım var ama göğüslerim de yok belim ağrıyor bi kac gün önce hafif açık pempe bi leke ve kahverengimsi bi leke vardı sizce hamilemiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…