Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba gebelik testi yaptırdım ama tam olarak var mu yok mu bilmiyorum bilenler yazabilir mi ? İlk başta ikinci çizgi silik çıktı sonra etrafı koyulaştı sonra başka ay işareti gibi
Bana da aynen böyle olmuştu çok üzülmüştüm biri yarım ay gibi çıkmıştı kimisi ikiz falan demişti de hiç birşey çıkmadı test bozuktu malesef 2 testimde boyle cikmisti o yüzden başka test al yap canım kaset alma
Merhaba gebelik testi yaptırdım ama tam olarak var mu yok mu bilmiyorum bilenler yazabilir mi ? İlk başta ikinci çizgi silik çıktı sonra etrafı koyulaştı sonra başka ay işareti gibiEki Görüntüle 3213713
Eki Görüntüle 3213716
Bana da aynen böyle olmuştu çok üzülmüştüm biri yarım ay gibi çıkmıştı kimisi ikiz falan demişti de hiç birşey çıkmadı test bozuktu malesef 2 testimde boyle cikmisti o yüzden başka test al yap canım kaset alma