Teşekkür ederimEvet hayırlı olsun kan tahlili yaptırın
Hayırlı olsun canım benim bende 4 gündür anne olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAdetimden 4 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim
Teşekkür ederimBence evet. Kan tahlili verin netlessin.
Saol cnm çok teşekkürler inşallah saglikla kucagimiza alırızHayırlı olsun canım benim bende 4 gündür anne olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Evet hamilesin hemen kan verAdetimden 4 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim
Gölge gibi çizgi var kaç dakika içinde çıktı ve gecikme varsa kan testi verebilirsinizKimse yok mu yardımcı olacak
2-3 dk ancak oldu hayalet çizgi gördüm bende sankiGölge gibi çizgi var kaç dakika içinde çıktı ve gecikme varsa kan testi verebilirsiniz
Çok net değil o yüzden var ya da yok demek doğru değil. Bence sabahtan kan testi verebilirsiniz içiniz rahat eder2-3 dk ancak oldu hayalet çizgi gördüm bende sanki
İlk 15 dk da cift cizgi cikmadiysa negatiftir. Siz bekledikce kuruma cizgisi olusmustur. Kac gun gecikmeniz var? Bir kan verin olmadi.Eki Görüntüle 3228434 merhabalar kızlar aranızda yeniyim merak ettim sizlere sormak istedim deneyiminiz var mı bu testler yaklaşık bi saat sonra böyle sonuç verdi. 3 senedir uğraşıyoruz fakat testler ertesi gün bile beyaz olurdu ilk defa karşılaştım nolur yardım
Bugunkunde bir cizgi goremedim ben. En iyisi kan verip kesin sonucu gorun. İnsallah istediginiz gibi cikarErken test yaptım belirtilerim olduğu için 6 gün var daha. Bugün yaptığım test 15 dk içinde öyle oldu çok hafif bi çizgi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?