Hamilemiyim ?

eazsen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
343
232
18
25
Merhaba kızlar ,17 martta yumurta çatlatma iğnesi kullandim spontan iliskiye bıraktı doktor . Önce kanda gebelik pozitif çıktı 13 nisan kesesi gözüktü ama bebek gözükmedi , haftaya tekrar gel dedi bebeği görmeye çalışalim dedi ,doktor 6 haftalik hamilesin dedi ama 6 haftalıksam bebek niye gözükmedi kafam çok karıştı bi bilgisi olan varmı ?

6. haftada ancak kese görünür, 8. hafta civarında kalp atışı duyulur. Bebeği görmeye daha var

Merhaba kızlar ,17 martta yumurta çatlatma iğnesi kullandim spontan iliskiye bıraktı doktor . Önce kanda gebelik pozitif çıktı 13 nisan kesesi gözüktü ama bebek gözükmedi , haftaya tekrar gel dedi bebeği görmeye çalışalim dedi ,doktor 6 haftalik hamilesin dedi ama 6 haftalıksam bebek niye gözükmedi kafam çok karıştı bi bilgisi olan varmı ?
Benim 5 buçuk haftalıkken gözükmedi 6hafta 3 günlükken doktor zar zor gördü

Benim 5 buçuk haftalıkken gözükmedi 6hafta 3 günlükken doktor zar zor gördü
Canm ortada çok garip bir durum var doktor 6 haftalik diyo ama bugun 4+1 gunluk ,kesinlikle 6 haftalik olamaz yani kese var bebegi goremedi çok ilginç boş gebelik olmasndan korkuyorm

Canm ortada çok garip bir durum var doktor 6 haftalik diyo ama bugun 4+1 gunluk ,kesinlikle 6 haftalik olamaz yani kese var bebegi goremedi çok ilginç boş gebelik olmasndan korkuyorm
Adet tarihinizi baz alıyolar bide normal gerçekte yolk kesesi oluşmuş muydu dedimi bişey

Keseyi gördük ama doktor 6 haftalik dedi bu bebegin 6 haftalk olmasi imkansiz 6 haftaliksa bebek niye gozukmediki ozamn
Canım galiba çok fazla dert edip stres yapıyorsun biraz sabret en fazla 7 haftada bebeği göre bilirsin. Doktor ne zaman çağırdı kontrole

Carsamba cagirdi canm yarindan sonra ama bn ozamnda gozukucegini dusunmurm
Doktor son adet tarihimr gore hesapliyo ama zaten adetlerim duzensiz di ve 17 marta çatlatma ignesi kullandim 19 da spontan iliski onerdi yani bn ayin 19 na kadar kesinlikle hamile degildim 19. Dan itibaren hesaplardamda bugun 4 +1 gunluk kafam cok karisik😕

Insalh canm ya cok yorucu ve yipratici bi surec insalh saglikli sihatlidir ya
Gerçekten çok stesli bir süreç biliyorum ben tam 10 gün bekledim keseyi gördükten sonra o sürede aklımdan neler geçti neler düşündüm nasıl korktum heyecanlandım Allah bilir. Ama artık hastaneye gitmeme 3 gün kala sabahları hafiif midem bulandı o zaman içim biraz rahatladı boş gebelikte böyle belirtiler olmuyormuş

Gerçekten çok stesli bir süreç biliyorum ben tam 10 gün bekledim keseyi gördükten sonra o sürede aklımdan neler geçti neler düşündüm nasıl korktum heyecanlandım Allah bilir. Ama artık hastaneye gitmeme 3 gün kala sabahları hafiif midem bulandı o zaman içim biraz rahatladı boş gebelikte böyle belirtiler olmuyormuş
Ilk gebeliginmi canm suan kac haftaliksn

Back
X