- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
- 24
Daha erken ola bilir belirtiler herkeste farklı haftalarda başlarBnm hicbir belirtim yok korkuyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken ola bilir belirtiler herkeste farklı haftalarda başlarBnm hicbir belirtim yok korkuyorm
Bndede polikistik over var canm masallah ya rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insalh . Peki canm kac haftaliken gordun bebegini mide bulantilarin nezamn basladiEvet ilk gebeliğim ve polikistik overim zaten en çokta bu yüzden korktum boş gebelikmi diye. Şu an çok şükür iyiz 14 haftalığız
7 hafta 3 günlükken gördük mide bulantımda bundan 2-3 gün önce başladıBndede polikistik over var canm masallah ya rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insalh . Peki canm kac haftaliken gordun bebegini mide bulantilarin nezamn basladi
Ozamn cnm bnm erkn daha sanirim carsamba bile gozukmeye bilir demi7 hafta 3 günlükken gördük mide bulantımda bundan 2-3 gün önce başladı
Bilmiyorum bende ilk gebeliğim olduğu için bende çok acemiyim, bazıları daha erken görmüş ama en geç 8. Haftasında gözükmesi gerekiyormuşOzamn cnm bnm erkn daha sanirim carsamba bile gozukmeye bilir demi
Canım ben kilolu olduğum için karından göredi ileri ki de haftalarda vajinal gördüMerhaba kızlar ,17 martta yumurta çatlatma iğnesi kullandim spontan iliskiye bıraktı doktor . Önce kanda gebelik pozitif çıktı 13 nisan kesesi gözüktü ama bebek gözükmedi , haftaya tekrar gel dedi bebeği görmeye çalışalim dedi ,doktor 6 haftalik hamilesin dedi ama 6 haftalıksam bebek niye gözükmedi kafam çok karıştı bi bilgisi olan varmı ?
Kac haftalikken gordn cnmCanım ben kilolu olduğum için karından göredi ileri ki de haftalarda vajinal gördü
Bnm 2. Gebeligim ama ilkinde hic bu sekilde olmamisti bu durum kafami karistiriyoBilmiyorum bende ilk gebeliğim olduğu için bende çok acemiyim, bazıları daha erken görmüş ama en geç 8. Haftasında gözükmesi gerekiyormuş
İnşallah her şey yolunda giderBnm 2. Gebeligim ama ilkinde hic bu sekilde olmamisti bu durum kafami karistiriyo
Insalh cnm yaİnşallah her şey yolunda gider
8yada 9du sanırımKac haftalikken gordn cnm
Bnm ozaman daha cok var canm8yada 9du sanırım
Yumirtam olgunlassin die verdiMerhabalar. Çatlatma iğnesi kullanmissiniz galiba.. neden kullandiniz bir problem mi vardi. Bizde 20 aylik evliyiz gebelik olmadi hic problem de yok dr den farkli destekler.istemeli miyim acaba