Hamilemiyim ?

Evet ilk gebeliğim ve polikistik overim zaten en çokta bu yüzden korktum boş gebelikmi diye. Şu an çok şükür iyiz 14 haftalığız
Bndede polikistik over var canm masallah ya rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insalh . Peki canm kac haftaliken gordun bebegini mide bulantilarin nezamn basladi

Bndede polikistik over var canm masallah ya rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insalh . Peki canm kac haftaliken gordun bebegini mide bulantilarin nezamn basladi
7 hafta 3 günlükken gördük mide bulantımda bundan 2-3 gün önce başladı

Merhaba kızlar ,17 martta yumurta çatlatma iğnesi kullandim spontan iliskiye bıraktı doktor . Önce kanda gebelik pozitif çıktı 13 nisan kesesi gözüktü ama bebek gözükmedi , haftaya tekrar gel dedi bebeği görmeye çalışalim dedi ,doktor 6 haftalik hamilesin dedi ama 6 haftalıksam bebek niye gözükmedi kafam çok karıştı bi bilgisi olan varmı ?
Canım ben kilolu olduğum için karından göredi ileri ki de haftalarda vajinal gördü

Bilmiyorum bende ilk gebeliğim olduğu için bende çok acemiyim, bazıları daha erken görmüş ama en geç 8. Haftasında gözükmesi gerekiyormuş
Bnm 2. Gebeligim ama ilkinde hic bu sekilde olmamisti bu durum kafami karistiriyo

Merhabalar. Çatlatma iğnesi kullanmissiniz galiba.. neden kullandiniz bir problem mi vardi. Bizde 20 aylik evliyiz gebelik olmadi hic problem de yok dr den farkli destekler.istemeli miyim acaba

Back
X