Hamilemiyim?

Hasretxz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
29
5
6
31
Adetime 5 gün kala dün lekelenmem oldu açık pembe iç camasirimda çok az vardı peceteye bulaşan bişey yoktu adet olcam zannettim ama olmadım sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan mi versem erken gebelik testi mi yapsam kasigim da hafif ağrı oluyo bugünde basım çok döndü lütfen yardım edin

Adetime 5 gün kala dün lekelenmem oldu açık pembe iç camasirimda çok az vardı peceteye bulaşan bişey yoktu adet olcam zannettim ama olmadım sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan mi versem erken gebelik testi mi yapsam kasigim da hafif ağrı oluyo bugünde basım çok döndü lütfen yardım edin
peki akıntınnız var mı bende gebelik ihtimalimden şüpheleniyorum da

ben daha önce gebelik geçirmediğim için internetten ve forumlardan okuduğum kadarıyla hamilesiniz ama lekelenme de olduysa erken gebelik testi yaparsanız sabah ilk idrarınızla sonuç kesinleşir

ben daha önce gebelik geçirmediğim için internetten ve forumlardan okuduğum kadarıyla hamilesiniz ama lekelenme de olduysa erken gebelik testi yaparsanız sabah ilk idrarınızla sonuç kesinleşir
Yerleşmeden sonra erken gebelik testinde hemen belli olur mu benmde okuduğum 5 6 gün geçmesi gerekiyo ama kanda belli oluyo sanırım hemen

Yerleşmeden sonra erken gebelik testinde hemen belli olur mu benmde okuduğum 5 6 gün geçmesi gerekiyo ama kanda belli oluyo sanırım hemen
Adetten 6 gün öncesine kadar belli oluyor ama içiniz rahat etmesi için sabah kan testide verebilirsiniz 2 saate çıkıyormuş merakla güzel haberinizi bekliyorum🤗

Acaba yumurtlama kanaması mı akıntı eşlik ediyor 🤔 tabi yerleşme de olabilir hayırlısı olsun inşallah

Yerleşme olabilir ama bence test yapmayın derim bekleyin adetinize daha 5 gün varmış belki normal adet olacaksınız önce gecikmeyi bekleyin

Yumurtlama kanaması nasıl oluyo ki
Yumurtlama olduğu zaman kanama eşlik eder bazı kadınlarda herzaman olmayabilir hiç olmayıp birden olabilir genellikle yerleşme kanamasıyla da karıştıranlar var ama adetiniz erken de sökülmüş olabilir veya yerleşme de olabilir hepsi bir faktör bir sebep yani adetin geçmesi en garanti

Yumurtlama olduğu zaman kanama eşlik eder bazı kadınlarda herzaman olmayabilir hiç olmayıp birden olabilir genellikle yerleşme kanamasıyla da karıştıranlar var ama adetiniz erken de sökülmüş olabilir veya yerleşme de olabilir hepsi bir faktör bir sebep yani adetin geçmesi en garanti
Kanama değildi leke şeklinde oldu iç camasirima çok az bulaşmış peceteyle sildigimde yoktu kanama gibi uzun süren bişey yada yoğun bişey değildi

Kanama değildi leke şeklinde oldu iç camasirima çok az bulaşmış peceteyle sildigimde yoktu kanama gibi uzun süren bişey yada yoğun bişey değildi
Anladık hayırlısı olsun adet geçince belli olur ne olduğu en büyük belirti adet gecikmesi zaten ☺️

Merhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi ? Adetime 9 gün var ilk defa böyle oluyor.

Hamilemisin? şu an aynı durumu bende yaşıyorum adetime 3 4 gün var teste yapdım pozetif çıkdı

Cnm bıraz daha bekle ben yerleşme kanamasından tam 10 gün sorna yaptım

Back
X