Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba benim adetim 4 gün gecikti 2 gün önce sabah test yaptım ilk test çift çizgi çıktı bugün sabah birdaha yaptım daha silik çıktı ama 2. Çizgi var kan verdim dün orduda betahcg 7.7 çıktı durumu yorumlarmısınız kafam çok karıştı
Çizgi giderek silikleşmiş kimyasal gebelik de olabilir çünkü o kadar koyu çıkması için değerinizin 300lerde falan olması gerekiyor en az, 7.7de o kadar silik görünmez diye biliyorum siz yine beta takibi yaptırın
Arkadaşlar merhaba benim adetim 4 gün gecikti 2 gün önce sabah test yaptım ilk test çift çizgi çıktı bugün sabah birdaha yaptım daha silik çıktı ama 2. Çizgi var kan verdim dün orduda betahcg 7.7 çıktı durumu yorumlarmısınız kafam çok karıştı Eki Görüntüle 3258512
canim uzmek istemem ama ikin ci yaptgin silik cikmis 10 gun once aynisini yasamistim batta kan dgrim 22 cikmisti ama malesf kimyasal oldu isallah testin hatalidir ve saglikli ilerleyen bir gebelgin olur 2 gunde bir kan takibi yaptir guzel yukselir isallah