- 2 Ocak 2024
- 45
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi ismimsiz123
-
Test bozuk gibi, emin olmak için testi tekrarlamanızı tavsiye ederim. Güzel haberler almanız dileğiyleKızlar dün test yaptım tekti hemen bıraktım bir daha bakmadım az önce duşa giriyordum çöpe atayım dedim iki çizgi olmuş başına gelen varmı testi ekliycem bakarmışsınız Eki Görüntüle 3395649
Beklemis testte cikan 2.cizgi hicbir anlam ifade etmez, tekrar test yapinKızlar dün test yaptım tekti hemen bıraktım bir daha bakmadım az önce duşa giriyordum çöpe atayım dedim iki çizgi olmuş başına gelen varmı testi ekliycem bakarmışsınız Eki Görüntüle 3395649
Hayırlı olsun canım pembelik belirgindi kaç çıktı beta ilk öğrendiğin deHamileymişimmmm şuan 6+1 imm
İlk verdiğimde 44 çıkmıştı sonra 890 çıktı bu gün gittim keseyle bebeği görünce yapmadı kuzum aminnn inşallahHayırlı olsun canım pembelik belirgindi kaç çıktı beta ilk öğrendiğin de
Ay çok sevindimİlk verdiğimde 44 çıkmıştı sonra 890 çıktı bu gün gittim keseyle bebeği görünce yapmadı kuzum aminnn inşallah
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız testiİlk verdiğimde 44 çıkmıştı sonra 890 çıktı bu gün gittim keseyle bebeği görünce yapmadı kuzum aminnn inşallah
Evet yukardaki resimdeki gibiydiAy çok sevindimpeki beta 44 çıktığında kaset testte nasıldı belirgin miydi gene
15 gün felan oluyor hesaplamalara göre ama tam bilmiyorumİlişkiden kaç gün sonra yaptınız testi
Belirtiler var mıydı peki15 gün felan oluyor hesaplamalara göre ama tam bilmiyorum
Maşallah rabbim bize de güzel haber almayı nasip eylesin tez zamanda kolaylıklaEvet yukardaki resimdeki gibiydi
Ayyyyu hayırlı olsun canım benimmmHamileymişimmmm şuan 6+1 imm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?