W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #1 Adetim bir gün geçti set aldım silik çizgi çıktı bundan sonra ne yapacağım Eklentiler image.webp 9,1 KB · Görüntüleme: 53
S Snsuz123 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 92 36 8 22 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #2 wqwqwqw .!.: Adetim bir gün geçti set aldım silik çizgi çıktı bundan sonra ne yapacağım Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağına git kan ver
wqwqwqw .!.: Adetim bir gün geçti set aldım silik çizgi çıktı bundan sonra ne yapacağım Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağına git kan ver
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #3 İçin içini yiyordur şimdi ya sağlık ocağına kan ver diyeceğim bende ama bir iki gün beklemen gerek maddi durum iyiyse özelde iki saate çıkıyor
İçin içini yiyordur şimdi ya sağlık ocağına kan ver diyeceğim bende ama bir iki gün beklemen gerek maddi durum iyiyse özelde iki saate çıkıyor
W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #4 Teşekkürlet
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.921 29.207 478 29 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #5 ikinci cizgi belli. Hayırlısı olsun.
W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #6 Aynen öylr gelengiden .!.: İçin içini yiyordur şimdi ya sağlık ocağına kan ver diyeceğim bende ama bir iki gün beklemen gerek maddi durum iyiyse özelde iki saate çıkıyor Genişletmek için tıkla... Aynen öyle çok heyecanlı biriyim hemde yarın gündüz özel hastaneye gidip kan mı vereyim
Aynen öylr gelengiden .!.: İçin içini yiyordur şimdi ya sağlık ocağına kan ver diyeceğim bende ama bir iki gün beklemen gerek maddi durum iyiyse özelde iki saate çıkıyor Genişletmek için tıkla... Aynen öyle çok heyecanlı biriyim hemde yarın gündüz özel hastaneye gidip kan mı vereyim
W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #7 sedagaziantep27 .!.: ikinci cizgi belli. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Ama geç döllenme olur mu
sedagaziantep27 .!.: ikinci cizgi belli. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Ama geç döllenme olur mu
W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #8 wqwqwqw .!.: Ama geç döllenme olur mu Genişletmek için tıkla... sedagaziantep27 .!.: ikinci cizgi belli. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
wqwqwqw .!.: Ama geç döllenme olur mu Genişletmek için tıkla... sedagaziantep27 .!.: ikinci cizgi belli. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.921 29.207 478 29 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #9 wqwqwqw .!.: Ama geç döllenme olur mu Genişletmek için tıkla... Onu bilemem. Geç döllenme ile ilgili bilgim yok. Benimde ilk testim silikti. Daha sonra 2 gun gecti testi tekrarladım. Bu kez tam koyuydu.
wqwqwqw .!.: Ama geç döllenme olur mu Genişletmek için tıkla... Onu bilemem. Geç döllenme ile ilgili bilgim yok. Benimde ilk testim silikti. Daha sonra 2 gun gecti testi tekrarladım. Bu kez tam koyuydu.
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #10 wqwqwqw .!.: Aynen öylr Aynen öyle çok heyecanlı biriyim hemde yarın gündüz özel hastaneye gidip kan mı vereyim Genişletmek için tıkla... Ben öyle yaptım, dilersen sağlık ocağına da verebilirsin karar senin Hayırlısı olsun
wqwqwqw .!.: Aynen öylr Aynen öyle çok heyecanlı biriyim hemde yarın gündüz özel hastaneye gidip kan mı vereyim Genişletmek için tıkla... Ben öyle yaptım, dilersen sağlık ocağına da verebilirsin karar senin Hayırlısı olsun
W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #11 sedagaziantep27 .!.: Onu bilemem. Geç döllenme ile ilgili bilgim yok. Benimde ilk testim silikti. Daha sonra 2 gun gecti testi tekrarladım. Bu kez tam koyuydu. Genişletmek için tıkla... tamamdır yarın doktora gidip kan vereyim o zaman
sedagaziantep27 .!.: Onu bilemem. Geç döllenme ile ilgili bilgim yok. Benimde ilk testim silikti. Daha sonra 2 gun gecti testi tekrarladım. Bu kez tam koyuydu. Genişletmek için tıkla... tamamdır yarın doktora gidip kan vereyim o zaman
W wqwqwqw Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 10 5 1 31 30 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #12 gelengiden .!.: Ben öyle yaptım, dilersen sağlık ocağına da verebilirsin karar senin Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağlık ocağında vereyim
gelengiden .!.: Ben öyle yaptım, dilersen sağlık ocağına da verebilirsin karar senin Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağlık ocağında vereyim
Maria1515 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2022 120 70 48 30 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi wqwqwqw #13 Aşkım bu silik değil ki ya harika bir pozitif bu nasıl durumlar verdin mi kan hayırlı olsun inşallah