Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtileriniz neydi ne zaman öğrendininiZ
aslında belirtim yon aksine regl belirtilerim var ama gebelik çok istediğim için bugün laboquick test yaptım öylesine silik çıktı ardından gün içinde 4 kez tekrarladım hepsinde pozitif gördüm silik şekilde dayanamadım akşam kan testi verdim beta 30 çıktı ama hala emin değilim Hamilemiyim değilmişim hemşire gebesin iki haftalık daha yeni dedi doktor da iki gün sonra kan testi tekrar alalım dedi kafam karıştıBelirtileriniz neydi ne zaman öğrendiniz
Regle 2 gün kala silik çizgi çıktı ben deRegl geciktikten kaç gün sonra silik çıktı
Benim gecikmenin 5/günü silik çıktı hala bekliyorumRegle 2 gün kala silik çizgi çıktı ben de
Kan testi versen aslında beş gün olmuş gecikeliBenim gecikmenin 5/günü silik çıktı hala bekliyorum
Sonucu bizle de paylaşınVerdim yarın alıcam sonucunu
Allahım kucağını boş çevirmesin en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahMalesef 0.2 gecikmenin 4.gününde verdim
Beyaz kremsi akıntı yanı sıra sarı kokusuz akıntıKasık sancısı kramp şeklinde sağ tarafta krem renkli akıntı onun yanısıra sarımsı açık sarı leke geliyor uykulu hal ve sürekli acıkma hissi hafif karın ağrıları var. (Geçtiğimiz cuma deneme yaptık) bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi?
Gebe misinizBeyaz kremsi akıntı yanı sıra sarı kokusuz akıntı
Değilim maalesef kalmaya çalışıyorumGebe misiniz