Hamilemiyim ?

derya0909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
10
2
1
Arkadaşlar reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım dün yaptığım silik di bugün yaptığım daha belirgin oldu ama dediğim gibi reglime daha iki gün var. Bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yoksa kimyasal gebelik olabilir mi 🥺

Eklentiler

• IMG_0109.webp
    IMG_0109.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 57
Hamilesiniz bence kimyasal olduğunu böyle anlayamazsınız ama ben 2-3 gün kala öğrenmiştim

Tabiki de hamilesiniz 😊 Kendinizi boşa üzmek yerine keyfini çıkarın. Zaten erken gebelik testi reglden önce gösterir ve zaten belirginleşmiş. Sağlıkla kucağınıza alasınız

Arkadaşlar reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım dün yaptığım silik di bugün yaptığım daha belirgin oldu ama dediğim gibi reglime daha iki gün var. Bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Yoksa kimyasal gebelik olabilir mi 🥺
Daha belirgin olmuş zaten niye kimyasal düşüncesine kapıldınız

Daha belirgin olmuş zaten niye kimyasal düşüncesine kapıldınız
Daha önce de buna benzer yaşadım iki teste silik çıktı ama biraz daha soluktu onların çizgileri ve sonra regli oldum doktor kimyasal olduğunu söylemişti yine aynısıdır diye korkuyorum açıkcası

Daha önce de buna benzer yaşadım iki teste silik çıktı ama biraz daha soluktu onların çizgileri ve sonra regli oldum doktor kimyasal olduğunu söylemişti yine aynısıdır diye korkuyorum açıkcası
Hiç hiç kötü düşünmeyin yarın kan verin 2 günde bir takip edin kötüyü hiç çağırmayın

Back
X