- 23 Haziran 2025
- 4
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi mollydolly
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyorum şuan acil kabul eder inşallah kadın doğuma randevu yoktuIkıncı cızgı varkan verin
Devlet hastanesi ise pek kabul edeceklerini düşünmüyorum özel olsa bakarGidiyorum şuan acil kabul eder inşallah kadın doğuma randevu yoktu
Sonucun çıktı mı canım bende de pcos var şubat 18 Nisan 2 mayıs 8 de oldum en son adetlerini 45 ve 35 gün arayla oldum son 3 adetimi ama şuan hala olmadım 8 haziran da kahve leke geldi akintiyla karışık sonra pembe geldi bi kere ve 3 yada 4 gün boyunca kahve lekelerim oldu bu sürede sadece iki kere pembemsi leke geldi hiçbir sancım da yoktu benim regl biraz ağrılı olur ha4 günden sonra kesildi daha gelmedi o lekeler hala bisi yok dün beyazimsi bir akıntı geldi bi kac kere gecede sol kasigima igne batar gibi oldu ama geçti bi kac saniyeydi sadece geç döllenme olabilir mi ki yaBende şuan aynı durumdayım 7. Gün gecikmede silik çıktı ama oğluma da geç döllenme ile hamile kalmıştım bence bende de var sende de var acile boş yere gitme bakmiyorlar şahsen bana bakmadılar yalandan midem bulanıyor başım dönüyor dedim kadın doğuma sıra yoktu acildeji doktor bulantı için serum yazdı boş yere bide o serumu yedim ben sonra eve yolladı baktigi bir kanda yoktubu sabah bende sağlık ocağında verdim sağlık ocağına gidip test verin kan tahliline
Döllenme olabilir canım benimde kasık ağrılarım oldu eğer şuan hamileysem bende o durumu yaşadımSonucun çıktı mı canım bende de pcos var şubat 18 Nisan 2 mayıs 8 de oldum en son adetlerini 45 ve 35 gün arayla oldum son 3 adetimi ama şuan hala olmadım 8 haziran da kahve leke geldi akintiyla karışık sonra pembe geldi bi kere ve 3 yada 4 gün boyunca kahve lekelerim oldu bu sürede sadece iki kere pembemsi leke geldi hiçbir sancım da yoktu benim regl biraz ağrılı olur ha4 günden sonra kesildi daha gelmedi o lekeler hala bisi yok dün beyazimsi bir akıntı geldi bi kac kere gecede sol kasigima igne batar gibi oldu ama geçti bi kac saniyeydi sadece geç döllenme olabilir mi ki ya
Yani belimde kopacak gibi ağrıyor hatta gene bu gecede sol kasigimdan dizime kadar vuran batmayla karışık sizlama oldu bir kaç saniyede geçti burnum dolu ve kapalı dongumun 47. Gunundeyim bakalimDöllenme olabilir canım benimde kasık ağrılarım oldu eğer şuan hamileysem bende o durumu yaşadım
Amin canım bakalimAdi inşallah rabbim gönlüne hayırlısıyla bebiş nasip eder canım böyle ağrılar oluyor normalde bakalım hayırla sonuçlansın
Canım sende durumlar ne benim dün akşam kasık ağrım oldu pembe renkli bir kanama oldu leke gibi peçete silince geldi şuana kadar da bidaha gelmedi kasık ve bel ağrısı devam ediyor ama ha bide karnım ağrıyor ishal gibiyim lavobaya gidiyorum afedersin bi damla geliyo bide ara sıra kasigimdan bacağıma vuran sizi oluyor bide belimden kalcama agri geliyor hafif arada off test yapicam ama korkuyorumDöllenme olabilir canım benimde kasık ağrılarım oldu eğer şuan hamileysem bende o durumu yaşadım
Test yapıp öğren sanki belirtileri var bende tekrar test yaptım daha belirginleşti çizgi sanırım atıyorumCanım sende durumlar ne benim dün akşam kasık ağrım oldu pembe renkli bir kanama oldu leke gibi peçete silince geldi şuana kadar da bidaha gelmedi kasık ve bel ağrısı devam ediyor ama ha bide karnım ağrıyor ishal gibiyim lavobaya gidiyorum afedersin bi damla geliyo bide ara sıra kasigimdan bacağıma vuran sizi oluyor bide belimden kalcama agri geliyor hafif arada off test yapicam ama korkuyorum
Ayyy askoo baya belirgin 2 den beri midem bulanıyor kustum eşime test aldırdım akşam ve sabah yapicam bakalım nasip kan verseneee bu arada kasık ağrım gectiTest yapıp öğren sanki belirtileri var bende tekrar test yaptım daha belirginleşti çizgi sanırım atıyorum
Canım pazartesi gidebileceğim anca bazı duırmlardan dolayı bende herhün test yapıyorum değerin yükseldiğini anlayabilmek için çizgilerin koyuluklarına bakıyorumsen naptın yaptın mı testAyyy askoo baya belirgin 2 den beri midem bulanıyor kustum eşime test aldırdım akşam ve sabah yapicam bakalım nasip kan verseneee bu arada kasık ağrım gecti
Valla 10. Gün gecikmede kan negatif çıktı hala adet olmadım bugun 12. Gecikmedeyim hala gelen giden yokSonucun çıktı mı canım bende de pcos var şubat 18 Nisan 2 mayıs 8 de oldum en son adetlerini 45 ve 35 gün arayla oldum son 3 adetimi ama şuan hala olmadım 8 haziran da kahve leke geldi akintiyla karışık sonra pembe geldi bi kere ve 3 yada 4 gün boyunca kahve lekelerim oldu bu sürede sadece iki kere pembemsi leke geldi hiçbir sancım da yoktu benim regl biraz ağrılı olur ha4 günden sonra kesildi daha gelmedi o lekeler hala bisi yok dün beyazimsi bir akıntı geldi bi kac kere gecede sol kasigima igne batar gibi oldu ama geçti bi kac saniyeydi sadece geç döllenme olabilir mi ki ya