Mide bulantısı ağrılarım falan neden acaba yani hcg 7. Günde bakıldı tekrar yapmaya gerek yokmuNegatif , hakkında hayırlısı olsun.
0.200 negatif bir değer malesef. Havalar etkilemiş olabilir mi ? Allah aratmadan nasip etsinMide bulantısı ağrılarım falan neden acaba yani hcg 7. Günde bakıldı tekrar yapmaya gerek yokmu
Oda olabilir haftaya doktorum çağırdı belki o daha net bişey söyler0.200 negatif bir değer malesef. Havalar etkilemiş olabilir mi ? Allah aratmadan nasip etsin
Güzel haberler alırsınız inşallahOda olabilir haftaya doktorum çağırdı belki o daha net bişey söyler
İnşallahGüzel haberler alırsınız inşallah
İlişkiden bu kadar kısa bir süre sonra gebelik testi yapmak çok saçma çok erken tabiki. Yumurtlama dönemlerinde benimle mide bulantım oluyordu muhtemelen o dönemdesin
Evet öyle ama hayalet çizgi var acaba testmi yanlıştıİlişkiden bu kadar kısa bir süre sonra gebelik testi yapmak çok saçma çok erken tabiki. Yumurtlama dönemlerinde benimle mide bulantım oluyordu muhtemelen o dönemdesin
Az önce Kanamam oldu peçetede az bişeyGüzel haberler alırsınız inşallah
"0.200 gebelik değeri mi?" sorusu biraz eksik görünüyor ama muhtemelen kanda bakılan Beta hCG (Beta Human Chorionic Gonadotropin) testi sonucu ile ilgili konuşuyorsun. Bu test gebeliğin varlığını belirlemek için kullanılır.İnşallah
Evet öyle ama hayalet çizgi var acaba testmi yanlıştı
Gittim doktoruma dayanamadım yumurtalama dönemindeki belirtiler pcoslu kişilerde ve dugaston kullanmıştım bundan dolayı yumurtalama dönemin ağrılı sancılı ve yerleşme kanaması diyemiyceğimiz kadar az bi leke olur dedi eğer gebelik istiyosan bu sabahtan itibaren yüksek ihtimalle 24 36 saat içinde yumurtalaman olur ilişki olmuşsa döllenme gerçekleşir dediTest için çok erken davranmışsınız bence. Yumurtlama döneminizi biliyor musun bunun için ovulasyon testi öneririm. Hafif bir kanama ya yumurtlama lekesi olabilir ya da önceden döllenme olduysa bebeğin yerleşme kanamasıda olabilir siz en iyisi doktorunuza gidip tam doğru bilgi alın
Bu iki günü değerlendirin inşallah güzel haberler alırsınızGittim doktoruma dayanamadım yumurtalama dönemindeki belirtiler pcoslu kişilerde ve dugaston kullanmıştım bundan dolayı yumurtalama dönemin ağrılı sancılı ve yerleşme kanaması diyemiyceğimiz kadar az bi leke olur dedi eğer gebelik istiyosan bu sabahtan itibaren yüksek ihtimalle 24 36 saat içinde yumurtalaman olur ilişki olmuşsa döllenme gerçekleşir dedi
İnşallah teşekkür ederimBu iki günü değerlendirin inşallah güzel haberler alırsınız
Benimde böyle olmuştu ama var çıktı bendehanımlar acil bakar mısnız?? Adetime 5 gün var dün böyle kaset twst yaptım bu şekilde çıktı bugün yaptım tek çizgi sizce nedir
Yaaaaa.. ama bugün yaptım hiç çıkmadı anlayamadım ya beklesem iyi olacak sende hayırlısıyla kucağına alırsım inşallahBenimde böyle olmuştu ama var çıktı bende
Yarın kan testi ver öyle daha net çıkarYaaaaa.. ama bugün yaptım hiç çıkmadı anlayamadım ya beklesem iyi olacak sende hayırlısıyla kucağına alırsım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?