Hamilemiyim?

ozgern1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
9
0
1
21
Kızlar merhaba öncelikle pcosluyum doktorum gebelik için bi engelin yok dedi sadece düzenlenmesi için 1 ay dugaston verdi ve 19 haziran da adet gördüm 5 gün sürdü adetten bir gün sonra ilişkim oldu bazı durumlarda adetten sonra hamile kalma şansı varmış diye görmüştüm ilişkiden 4 gün sonra mide bulantısı ve sağ kasık ağrım başladı çok erken olduğunu biliyorum ama test yaptım hayalet çizgi gördüm 2 gün sonra tekrar bi test yaptım yani pazar günü daha belliydi çizgi beta hcg me baktırdım daha önceden hep 1.20 de sabitti hcg ama 0.200 çıktı mide bulantılarım bugün kusmaya döndü acaba ben mi çok erken davranıyorum eğer varsa ilk gebeliğim olucak 2.5 aydır evliyim çok fazlada bilmiyorum napıcağımı yardımcı olurmusunuz ilk test ilişkiden 4 gün sonra yaptığım fotoğrafta çok belli değil ama hayalet yani 2.testte 6 .günü 7.gün beta 0.200 napıcam

Eklentiler

• 0BB4157B-7C32-44E8-961C-F018D911560C.webp
    0BB4157B-7C32-44E8-961C-F018D911560C.webp
    51 KB · Görüntüleme: 263
  • E3D6A956-0CBB-466C-B62E-940E396EE71D.webp
    E3D6A956-0CBB-466C-B62E-940E396EE71D.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 255
İlişkiden bu kadar kısa bir süre sonra gebelik testi yapmak çok saçma çok erken tabiki. Yumurtlama dönemlerinde benimle mide bulantım oluyordu muhtemelen o dönemdesin

Güzel haberler alırsınız inşallah😍
İnşallah🥹
İlişkiden bu kadar kısa bir süre sonra gebelik testi yapmak çok saçma çok erken tabiki. Yumurtlama dönemlerinde benimle mide bulantım oluyordu muhtemelen o dönemdesin
Evet öyle ama hayalet çizgi var acaba testmi yanlıştı

İnşallah🥹

Evet öyle ama hayalet çizgi var acaba testmi yanlıştı
"0.200 gebelik değeri mi?" sorusu biraz eksik görünüyor ama muhtemelen kanda bakılan Beta hCG (Beta Human Chorionic Gonadotropin) testi sonucu ile ilgili konuşuyorsun. Bu test gebeliğin varlığını belirlemek için kullanılır.

📌

• 0.200 mIU/mL değeri negatif (gebelik yok) olarak kabul edilir.
  • Genellikle gebelik için hCG değerinin:
    • 5 mIU/mL altında olması gebelik yok
    • 5-25 mIU/mL arası şüpheli (takip gerekir)
    • 25 mIU/mL ve üzeri gebelik olası kabul edilir.

✅ Sonuç:​

0.200, çok düşük bir değerdir ve bu sonuca göre gebelik yok denilebilir.
Ancak test çok erken yapıldıysa, henüz yükselmemiş olabilir. Şüphe varsa:

• 2-3 gün sonra testi tekrarlamak faydalı olur.
  • Adet gecikmesi olduysa ve hala bu değer çok düşükse, gebelik düşünülmez.

İstersen test sonucunu veya hangi gün yapıldığını paylaşırsan daha net yardımcı olabilirim.

Test için çok erken davranmışsınız bence. Yumurtlama döneminizi biliyor musun bunun için ovulasyon testi öneririm. Hafif bir kanama ya yumurtlama lekesi olabilir ya da önceden döllenme olduysa bebeğin yerleşme kanamasıda olabilir siz en iyisi doktorunuza gidip tam doğru bilgi alın 🌸

Test için çok erken davranmışsınız bence. Yumurtlama döneminizi biliyor musun bunun için ovulasyon testi öneririm. Hafif bir kanama ya yumurtlama lekesi olabilir ya da önceden döllenme olduysa bebeğin yerleşme kanamasıda olabilir siz en iyisi doktorunuza gidip tam doğru bilgi alın 🌸
Gittim doktoruma dayanamadım yumurtalama dönemindeki belirtiler pcoslu kişilerde ve dugaston kullanmıştım bundan dolayı yumurtalama dönemin ağrılı sancılı ve yerleşme kanaması diyemiyceğimiz kadar az bi leke olur dedi eğer gebelik istiyosan bu sabahtan itibaren yüksek ihtimalle 24 36 saat içinde yumurtalaman olur ilişki olmuşsa döllenme gerçekleşir dedi

Teşekkür ederim ilginize artık allahım nasip ederse ağustosta hamilelik haberi ile gelirim🥲🥹

Gittim doktoruma dayanamadım yumurtalama dönemindeki belirtiler pcoslu kişilerde ve dugaston kullanmıştım bundan dolayı yumurtalama dönemin ağrılı sancılı ve yerleşme kanaması diyemiyceğimiz kadar az bi leke olur dedi eğer gebelik istiyosan bu sabahtan itibaren yüksek ihtimalle 24 36 saat içinde yumurtalaman olur ilişki olmuşsa döllenme gerçekleşir dedi
Bu iki günü değerlendirin inşallah güzel haberler alırsınız🌸

hanımlar acil bakar mısnız?? Adetime 5 gün var dün böyle kaset twst yaptım bu şekilde çıktı bugün yaptım tek çizgi sizce nedir

Eklentiler

• 9cf5ba66-7c68-4edc-b274-7117f056d299.webp
    9cf5ba66-7c68-4edc-b274-7117f056d299.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 129
Back
X