Silik falan değil hiç bu kadar belirgin çift çizgi görmemiştimHaziran 3 ünde adet olmuştum yumurtlama dönemlerim 14 Haziran dan 20 Haziran olarak görünüyor takvimimde şuan 3 temmuzda olmam gerekirken 4 gün gecikti ve bugün 5 tane test yaptım aralıklı aralıklı ama her yapmada ikiler tane yaptım farklı markalar bi bakarmısınız.öbür sefer de böyle çıktı ama silik silik ti bu sefer umutlanmak istemiyorum en son çektiğim eczaneden aldığım ve fotosu var
Gayet pozitif bunlar daha ne olsun gızzzHaziran 3 ünde adet olmuştum yumurtlama dönemlerim 14 Haziran dan 20 Haziran olarak görünüyor takvimimde şuan 3 temmuzda olmam gerekirken 4 gün gecikti ve bugün 5 tane test yaptım aralıklı aralıklı ama her yapmada ikiler tane yaptım farklı markalar bi bakarmısınız.öbür sefer de böyle çıktı ama silik silik ti bu sefer umutlanmak istemiyorum en son çektiğim eczaneden aldığım ve fotosu var
Umutlanmak istemedim ondan ☺Gayet pozitif bunlar daha ne olsun gızzz
aralıklı yaparsan tabı gıt gıde azalır ıdrardakı bhcg yognlugu. sabah ılk ıdrarla yapcaksın sadece:) o da masallah zaten olmus :)) kan ver :)Haziran 3 ünde adet olmuştum yumurtlama dönemlerim 14 Haziran dan 20 Haziran olarak görünüyor takvimimde şuan 3 temmuzda olmam gerekirken 4 gün gecikti ve bugün 5 tane test yaptım aralıklı aralıklı ama her yapmada ikiler tane yaptım farklı markalar bi bakarmısınız.öbür sefer de böyle çıktı ama silik silik ti bu sefer umutlanmak istemiyorum en son çektiğim eczaneden aldığım ve fotosu var
Gayet pozitif bunlar daha ne olsun gızzzHaziran 3 ünde adet olmuştum yumurtlama dönemlerim 14 Haziran dan 20 Haziran olarak görünüyor takvimimde şuan 3 temmuzda olmam gerekirken 4 gün gecikti ve bugün 5 tane test yaptım aralıklı aralıklı ama her yapmada ikiler tane yaptım farklı markalar bi bakarmısınız.öbür sefer de böyle çıktı ama silik silik ti bu sefer umutlanmak istemiyorum en son çektiğim eczaneden aldığım ve fotosu var
Gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahUmutlanmak istemedim ondan ☺
Amin aminGayet pozitif bunlar daha ne olsun gızzz
Gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Peki regl olmadan önce test yapılsa bile böyle çıkmaz demi çift çizgi yaniaralıklı yaparsan tabı gıt gıde azalır ıdrardakı bhcg yognlugu. sabah ılk ıdrarla yapcaksın sadece:) o da masallah zaten olmus :)) kan ver :)
İnanamıyorum heralde ondan böyle şeyler soruyorumPeki regl olmadan önce test yapılsa bile böyle çıkmaz demi çift çizgi yani
ne zaman dollendıgıne bakar. her zaman 14. gun oluyordur o zaman cıkmadı dıyelım 10. gun yumurtlamıssındır cıkar :))) 3 4 gune baya cıkıyor bhcg katlanıyor. ama ben de adet gecıkmesınde 4+3 de falan c t esıt cızgı aldım :)Peki regl olmadan önce test yapılsa bile böyle çıkmaz demi çift çizgi yani
Doğumu yaklaşmıştır bu koyuluklaHaziran 3 ünde adet olmuştum yumurtlama dönemlerim 14 Haziran dan 20 Haziran olarak görünüyor takvimimde şuan 3 temmuzda olmam gerekirken 4 gün gecikti ve bugün 5 tane test yaptım aralıklı aralıklı ama her yapmada ikiler tane yaptım farklı markalar bi bakarmısınız.öbür sefer de böyle çıktı ama silik silik ti bu sefer umutlanmak istemiyorum en son çektiğim eczaneden aldığım ve fotosu var
Maşallah cidden testlerin markasını da merak ettim ve betanızı da hemen kan verin
Bebiş el sallıyor ovilasyon testi kullandın mı pekiİnanamıyorum heralde ondan böyle şeyler soruyorum
Bebiş el sallıyor ovilasyon testi kullandın mı
Hiç yapmadımBebiş el sallıyor ovilasyon testi kullandın mı peki
Peki yumurtlamayı nasıl anladınız ve günleri nasıl değerlendirdiniz Her gün mü bir gün ara ilemi bende 4 aydır kalamadım yaHiç yapmadım
Valla uygulama indirmiştim ordan biliyordum yumurtlama dönemlerimi ama hiç o kurala uymadım hiç yumurtlama dönemini hesaba katmadım hesaplamadım yani birden oldu içimden geldi test yapmak yaptımPeki yumurtlamayı nasıl anladınız ve günleri nasıl değerlendirdiniz Her gün mü bir gün ara ilemi bende 4 aydır kalamadım ya
Valla uygulama indirmiştim ordan biliyordum yumurtlama dönemlerimi ama hiç o kurala uymadım hiç yumurtlama dönemini hesaba katmadım hesaplamadım yani birden oldu içimden geldi test
umarım bebiş vardır bize de haber etValla uygulama indirmiştim ordan biliyordum yumurtlama dönemlerimi ama hiç o kurala uymadım hiç yumurtlama dönemini hesaba katmadım hesaplamadım yani birden oldu içimden geldi test yapmak yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?