Hamilemiyim

Merve yazyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
6
0
1
24
Kızlar 7-13 temmuz arası adettim 14 temmuz da ve regl öncesi cinsel ilişki yaşadım. Ertesi gün hapı da aldım. Ancak cinsel ilişkiden 1 hafta sonra kan geldi yani dün. Regl kanaması gibi yoğun değil ama çok huylandım gebelik olabilir mi. 1 gündür kanamam var

Hamile olduğunu düşündüren ne? Hiç bir hamilelik belirtisi yazmamışsın. Gebe olsan kanaman olmaz zaten
Zaten adet oldum adetten hemen sonra cinsel ilişkiye girdim ve gebe kalma olasılığı var. Regl bitiminden ve İlişkiden 1 hafta sonra tekrar kan gelmesi anormal geldi. Tutunma kanaması olabilir mi diye soruyorum aslında. Belki de farklı bir sebebi vardır burada bilgilerinizden yararlanmaya çalışıyorum

Zaten adet oldum adetten hemen sonra cinsel ilişkiye girdim ve gebe kalma olasılığı var. Regl bitiminden ve İlişkiden 1 hafta sonra tekrar kan gelmesi anormal geldi. Tutunma kanaması olabilir mi diye soruyorum aslında. Belki de farklı bir sebebi vardır burada bilgilerinizden yararlanmaya çalışıyorum
Yahu hap kullanmışsın sence olabilir mi? Bu spermler süpersonik peygamber taşımıyorsa kalmazsın bacım

Yok canım bi kadın sadece ayda bi yumurtlar oda adetten hemen hemen 14 sonra falan ihtimal değil bi gün öncesinde ilişki yaşayıp adet olman ve hamile kalman rahim temizleniyor adetle o yüzden enfeksiyon olabilir yada adetin başlayacaktır

Back
X