Hamilemiyim

Prenses1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
596
82
98
33
Selam kizlar adetim duzensiz o yuzden yine deilimdir dedim ama 6 gun gecikti yinede test aldim merak edip denedim bu sekilde cikti az once bole cift cizgi 2 saniyede belli olurmu hemen cikti yada yanlis cikma gibi birsey varmi bu testlerde en iyisi kan sonucu dimi
IMG-20250805-WA0000.webp

Selam kizlar adetim duzensiz o yuzden yine deilimdir dedim ama 6 gun gecikti yinede test aldim merak edip denedim bu sekilde cikti az once bole cift cizgi 2 saniyede belli olurmu hemen cikti yada yanlis cikma gibi birsey varmi bu testlerde en iyisi kan sonucu dimi Eki Görüntüle 3626326
Hemen belli olduysa beta bayağo yükselmiş adet düzensiz olduğu için doktor gelişime göre kaç haftalık söyle kan testi ver hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım bariz ortada yanlış olsa bukadar net çıkmazdı 🥰 adetin nekadar düzensiz benimde aşırı düzensizliğim var

Hayırlı olsun canım bariz ortada yanlış olsa bukadar net çıkmazdı 🥰 adetin nekadar düzensiz benimde aşırı düzensizliğim var
7 gun geciyor bazen 7 gun geriden oluyor cok farkli testlerde bole cikan olurmu 2 saniyede olustu cizgi canim cok sasirdim bayadir olmuyordu deniyorduk Allah herkese nasip etsin saglikla

7 gun geciyor bazen 7 gun geriden oluyor cok farkli testlerde bole cikan olurmu 2 saniyede olustu cizgi canim cok sasirdim bayadir olmuyordu deniyorduk Allah herkese nasip etsin saglikla
Hayır senin ki çok net gebelik var hayalet çizgi değik baya baya hamilesin tebrik ederim 🙏🏼❤️

Back
X