- 28 Haziran 2025
- 1.890
- 501
- 38
- 31
- Konu Sahibi tazzzyhlascii
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzInsallahbendede çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzInsallahbendede çıkar
Naptın canım gelişme varmiSırt ve kalça agrim var tuhaf bir şekilde birde göğüslerimde ağrı var başka belirtim yok
Hamileyim regl günü test verdim beta hcg 537 çıktı 20sinde doktors gidicem erken şuan gitmem içinÇok sevindim.saglikla almayi nasip etsin Allahim.insallah darısı başımıza.su an hamilemisiniz.testi ne zaman yaptınız
Test bozuk gibi amaBirde bu şekilde![]()
Hamileyim regl günü test verdim beta hcg 537 çıktı 20sinde doktors gidicem erken şuan gitmem için
Çok sevindim inşallah bende görürüm o günleriHamileyim regl günü test verdim beta hcg 537 çıktı 20sinde doktors gidicem erken şuan gitmem için
Kimyasal gebeliğimden 14 ay sonra hamile kaldım bende şokum bayağıÇok sevindim inşallah bende görürüm o günleri
Hamilemisin canımKimyasal gebeliğimden 14 ay sonra hamile kaldım bende şokum bayağı
Evet kan verdim negatif çıktıTest bozuk gibi ama
Adetin ne zamanEvet kan verdim negatif çıktı
Kimyasal gebelikten sonra denemedinizmi yoksa gebe kalamadinmiKimyasal gebeliğimden 14 ay sonra hamile kaldım bende şokum bayağı
Dün olmam lazımdı olmadım aşırı derecede bel ve ayak ağrım var birde bugün Krem kıvamında bembeyaz bir akıntı geldi benden anlamadı ne olduğunu koku yok sadece bembeyaz nemlendirici Krem gibiAdetin ne zaman
KalamadımKimyasal gebelikten sonra denemedinizmi yoksa gebe kalamadinmi
Var gibi canımKızlar benimde adetime daha 6 gün var yorumlar mısınız?? Testimi
Benimde bel kalça ayak agrim var aşırıDün olmam lazımdı olmadım aşırı derecede bel ve ayak ağrım var birde bugün Krem kıvamında bembeyaz bir akıntı geldi benden anlamadı ne olduğunu koku yok sadece bembeyaz nemlendirici Krem gibi
Yarın doktora gideceğim ben neyse artık bakıp söyler gecikmemin dördüncü günü olcak bugün ilk idrarla test yaptım silik çıktı ama bu testlere güvenim yok artıkBenimde bel kalça ayak agrim var aşırı