• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

edagulrr0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
13
0
1
20
0.6 çıktı nedir hastanelerde bu kavram degisebiliryormus ve adetime 1 hafta falan var hamilemiyim.
Screenshot_2025-11-12-22-16-04-217_tr.gov.saglik.enabiz.webp

Teşekkür ederim hastaneden hastaneye fark ediyor dediler bana hamile olduğum söylendi testim yeni daha ama adete çok zamanım var normal dediler geç döllenmeden olabiliyormuş sanirim
Bu değerle nasıl hamile dediler 0.6 değerle mümkün değil canım

Kim dedi hamile oldugunuzu merakımdan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın cok hassas konular bunlar 💖
Evet bende bu konuda hassasım bir kere düşük yaşadım ve şuan anlayamadım sırt ve kaşık ağrısından gittim normalde 5 in üstünde çıkması gerekirdi olsaydım ama 0.6 dan değer verildiği söylendi Fatih devlet Hastanesi'nde Tuzla'da anlayamadım birazdan gidicem tekrardan

Kim dedi hamile oldugunuzu merakımdan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın cok hassas konular bunlar 💖
Gebelik testlerin pozitif ama kanda böyle çıktı adetime bir hafta var erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi çıktı 3 testimdede bakalım gittiğimde görücez yada bir hafta sonra tekrar gidicem çünkü değer düşük biliyorum geç döllenmeden sebep olabilir dediler anlamış deilim

Gebelik testlerin pozitif ama kanda böyle çıktı adetime bir hafta var erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi çıktı 3 testimdede bakalım gittiğimde görücez yada bir hafta sonra tekrar gidicem çünkü değer düşük biliyorum geç döllenmeden sebep olabilir dediler anlamış deilim
Test markanız nedir idrar testi yanılabilir bilir ama kan testi yanılmaz diye biliyorum laboratuvarda herhangi bir sorun yoksa

Back
X