Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üzeri hamilelik oluyor sonuç 5in altında ama adete daha varmış0.6 çıktı nedir hastanelerde bu kavram degisebiliryormus ve adetime 1 hafta falan var hamilemiyim.
Eki Görüntüle 3673467
Teşekkür ederim hastaneden hastaneye fark ediyor dediler bana hamile olduğum söylendi testim yeni daha ama adete çok zamanım var normal dediler geç döllenmeden olabiliyormuş sanirim5 ve üzeri hamilelik oluyor sonuç 5in altında ama adete daha varmış
Bu değerle nasıl hamile dediler 0.6 değerle mümkün değil canımTeşekkür ederim hastaneden hastaneye fark ediyor dediler bana hamile olduğum söylendi testim yeni daha ama adete çok zamanım var normal dediler geç döllenmeden olabiliyormuş sanirim
Evet olabilir tabii 1 hafta sonra tekrarlarsınız en net sonuç içinTeşekkür ederim hastaneden hastaneye fark ediyor dediler bana hamile olduğum söylendi testim yeni daha ama adete çok zamanım var normal dediler geç döllenmeden olabiliyormuş sanirim
Bilgim yok bir kere düşük yaşadım ümitlenmek istemiyorum bakalımBu değerle nasıl hamile dediler 0.6 değerle mümkün değil canım
Ala kırmak istemem seni canım ama6,7,8 olsa evet derdim 0.6 ile olmaz benşm 0.5 falan çıkıyor zaten herzamanBilgim yok bir kere düşük yaşadım ümitlenmek istemiyorum bakalım
Kim dedi hamile oldugunuzu merakımdan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın cok hassas konular bunlarTeşekkür ederim hastaneden hastaneye fark ediyor dediler bana hamile olduğum söylendi testim yeni daha ama adete çok zamanım var normal dediler geç döllenmeden olabiliyormuş sanirim
Evet bende bu konuda hassasım bir kere düşük yaşadım ve şuan anlayamadım sırt ve kaşık ağrısından gittim normalde 5 in üstünde çıkması gerekirdi olsaydım ama 0.6 dan değer verildiği söylendi Fatih devlet Hastanesi'nde Tuzla'da anlayamadım birazdan gidicem tekrardanKim dedi hamile oldugunuzu merakımdan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın cok hassas konular bunlar![]()
Gebelik testlerin pozitif ama kanda böyle çıktı adetime bir hafta var erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi çıktı 3 testimdede bakalım gittiğimde görücez yada bir hafta sonra tekrar gidicem çünkü değer düşük biliyorum geç döllenmeden sebep olabilir dediler anlamış deilimKim dedi hamile oldugunuzu merakımdan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın cok hassas konular bunlar![]()
Test markanız nedir idrar testi yanılabilir bilir ama kan testi yanılmaz diye biliyorum laboratuvarda herhangi bir sorun yoksaGebelik testlerin pozitif ama kanda böyle çıktı adetime bir hafta var erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi çıktı 3 testimdede bakalım gittiğimde görücez yada bir hafta sonra tekrar gidicem çünkü değer düşük biliyorum geç döllenmeden sebep olabilir dediler anlamış deilim
ProdoctorTest markanız nedir idrar testi yanılabilir bilir ama kan testi yanılmaz diye biliyorum laboratuvarda herhangi bir sorun yoksa