Hamilemiyim

lincold

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba herkeze benim bi sorum olucaktı sizlere ben 7 aylık evliyim çocuğum olsun çok istiyorum regli döngüm 38 genelde 3 4 gün de gecike biliyor 3 aydır korunmasız ilişki var 20 gün oldu regli olmadım test yapıtım 3 kere negatif ama kasığımda batmalar oluyor göğüs uçlarım acıyor çok nadir ama arada sanki midem bulanıyor son 1 haftadır akıntım çoğaldı yumurta akı gibi hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ben sürekli kendimi dinliyorum psikolojik mi oluyor bilemedim böyle bi durum yaşayan var mı hamile olup teste negatif çıkan var mı

3 testtede negatif çıktıysa yoktur , hastaneye gitmek için neyi bekliyorsunuz Allah korusun kadın sağlığı bu kadar gecikmeye kist vs olmuş olabilir

3 testtede negatif çıktıysa yoktur , hastaneye gitmek için neyi bekliyorsunuz Allah korusun kadın sağlığı bu kadar gecikmeye kist vs olmuş olabilir
Haklısınız ben yurt dışında yaşıyorum buraya yeni geldim 1 ay falan oldu sigortam daha başlamadığı için gidemedim

Geç döllenme olabilir başka marka testle dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…