- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi mahpeyker09
-
Hala şoktayım yanlış acaba diyorumEvet tabiki var tebrikler
Hayırlısı olsun var tabiiMerhaba kızlar bugün reglim 4 gün gecikti öğlen test yaptım böyle çıktı sizce varmı bişey ?
Eki Görüntüle 3808553 Eki Görüntüle 3808554
Erken gebelik testiHayırlısı olsun var tabiierken gebelik testi mi bu? Normal mi
Yoo bariz var cizzgi yarin yapınca daha belirginlesirHala şoktayım yanlış acaba diyorum
Hamilesiniz hayırlı olsunBugün sabah böyle çıktı kan verdim sağlık ocağına sonuç bekliyorum
Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alinBugün sabah böyle çıktı kan verdim sağlık ocağına sonuç bekliyorum
Hiç stres yapmayın Rabbim hayırlsını kolaylıkla nasip etsin inşallahAmin inşallah heyecandan ölcem stresten varsa çocuğu düşürcem diye korkuyorum o derece
Yarın çıkacak bekliyorumTeste göre hamilesinşz. Kan sonuçlarınız çıktımı ?
Hayırlı olsun şimdidenYarın çıkacak bekliyorum
Var bence de hayırlı olsun berlitileriniz var mıydıYarın çıkacak bekliyorum
Belirtilerim var ama acaba psikolojik mi diye de emin olamıyorum göğüslerim şiddetli ağrıyor başım döndü bir iki kere beyaz kremsi akıntı ve şişkinlik kasıklarımda göbeğimde batma oluyor gibi...Var bence de hayırlı olsun berlitileriniz var mıydı
İçini ferah tut canım, artar gün gün hayırlı olsun tekrar ☺Beta 57,61 çıkmış kızlar nolur dua edin bana artsın daha da inşallah hepinize çok teşekkür ederim