hamilemiyim?:(

rosemami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
32
1
86
48
İzmir
arkadaşlar 26 haziranda adet olmam gerekirken olmadım .29 hazirandada kan değerim 29 çıktı yani bu ne demek:(?

canım hamilesin gibi görünüyo.bir kaç gün sonra tekrarla eğer değer yükselirse kesin gebelik vardır.

evet zaten kan verdim akşam 16:30 da belli olucak geçen ayki tetimde 0,01 çıkmıştı şimdi 29 bende şüğphelendim.kasıklarım,belim çok ağtıyordu.göğüslerde çok şişti
akşam eşim sarılayım dedi:)bit bağırmışım acıdan:)korktu adamcağız.inşallah bebişim geliyordur yaaaa:)

inş. arkadaşım inş değerin yukselmiştir.mutlaka haber ver valla bende cok merak ettim çok tatlı heyecanlar bunlar yaaa ..benim reglime 4 gün vardı 27 cıkmıştı 2 gün kala 83 çıktı inş. seninde yüksektir.inşşşşşşşşşşşşşşş

5in ustu gebelik diye biliyorum. :nazar: buaksamki test sonucun yukselmisse gebesin demektir hayirli olsn

biraz rahatlamasın için çoook rahatlasın çünkü hamilesin:nazar: bende adete 2 gün kala yaptırmıştım 23 çıkmıştı, iki günde bir yaptırdım iki gün sonra 54,iki gün sonra 96 üç gün sonra 510 çıktı. haıylı olsun:nazar::nazar:

biraz rahatlamasın için çoook rahatlasın çünkü hamilesin:nazar: bende adete 2 gün kala yaptırmıştım 23 çıkmıştı, iki günde bir yaptırdım iki gün sonra 54,iki gün sonra 96 üç gün sonra 510 çıktı. haıylı olsun:nazar::nazar:

gerçekten rahatladım benim 2 gün gecikti 29 çıktı sorun yoktur dimi:(

gerçekten rahatladım benim 2 gün gecikti 29 çıktı sorun yoktur dimi:(

yok canım niye sorun olsun,o döllenmeyle ilgili bişey, geç döllenme olursa değer düşük çıkar, bende o dönem çok araştırdım bazı arkadaşların adet gününde 300--500 gibi değerler çıkmışken benim 56 ydı. iki günde bir tahlil yaptırıp takip edebilirsin. şu an gebelik kesin ama o kadar çok şey varki, bazen tutunamayıp erkenden düşebiliyor bazen boş gebelik boş kese olabiliyor, ama bunlar çok nadir, sen iyi düşün iyi olsun, iki günde yaklaşık iki katına çıkarsa problem yoktur

yok canım niye sorun olsun,o döllenmeyle ilgili bişey, geç döllenme olursa değer düşük çıkar, bende o dönem çok araştırdım bazı arkadaşların adet gününde 300--500 gibi değerler çıkmışken benim 56 ydı. iki günde bir tahlil yaptırıp takip edebilirsin. şu an gebelik kesin ama o kadar çok şey varki, bazen tutunamayıp erkenden düşebiliyor bazen boş gebelik boş kese olabiliyor, ama bunlar çok nadir, sen iyi düşün iyi olsun, iki günde yaklaşık iki katına çıkarsa problem yoktur

işte bugün herley belli olucak ALLAHIN izniyle ama saatler geçmiyor sanki:):1:

Back
X