hamilemiyim?

xeda

rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
3.656
95
116
hamilemiyim?
slm kızlar ben 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum vurulduktan sonraki hafta içinde test yaptım silik çıktı dedilerki iğnden sonra tekrar test yaptım çıkmadı bu gecen haftaydı ve tekrar dün yaptım tekrar silik çıktı.....doc aradım cuma kan testi yap dedi sizce hamilemiyimm

merhaba, aşılamanın üzerinde 2 hafta geçmiş.. kan testiyle bugün bile çıkar.. inşallah hamilesinizdir. :49::49::49:

bilgisi olanlardan yardım istiyooooorummmmm

lütfennnnnnnnnnnn bilenlerden ve bu durumu yaşayanlardan yardım istiyorum:50:

neden kimse yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84:

inş. gebesindir canım
ama en iyi sonuç kan testi çok merak ediyorsan hemen yaptır ama ben regalini bekle geçerse yaptır derim

neden kimse yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84:

merhaba arkadaşım

bir siteden aşağıdaki bilgileri buldum umarım işine yarar

Gebelik olmadığı halde gebelik varmış gibi testin “yanlış pozitif” sonuçlar ise daha nadir görülür. Bu gibi durumlarda bazen idrardaki -LH hormonu gibi- başka bir hormona çapraz reaksiyon gelişebilir. Bir başka neden de kimyasal gebeliklerdir. Bu durumda çok erken dönemde test pozitif çıkmasına rağmen daha sonra klinik olarak gebelik fark edilemeden embrio canlılığını yitirir ve kan hCG değerleri düşmeye başlar.

Kısırlık tedavilerinde kullanılan HCG iğneleri de kanda gebelik testinin pozitif çıkmasına neden olmaktadır. HCG enjeksiyonundan sonraki 3 gün içinde kanda gebelik testinin bakılması önerilmez. Yine, tüp bebek tedavilerinde embiyo transferinden sonra en erken 12. günde kanda gebelik testinin yapılması önerilir. Çünkü rahim içine yuvalanacak olan embrio bu dönemden sonra HCG hormonu üretmeye başlamaktadır.

Testin hatalı pozitif sonuç vermesi oldukça ender görülür. Bu nedenle test pozitifse “büyük olasılıkla gebelik var denilebilirken”, test negatif ise “kesin olarak gebelik yok denilemez”.

Şimdi sizde önce pozitif çıkması ilaca bağlı olabilir. Sonra ilaç etkisi geçince negatif çıkmıştır. Tekrar pozitif olması ise hamile olabileceğiniz anlamına geliyor olabilirç ben olsam hemen kan testi yaptırır ve sonucu öğrenirdim. bence gebelik varsa bugün de çıkar kan tahlilinde.

sğl canım ya ferahlatın artık varsada yoksada hayırlısı ama olur inşşşş

xeda.. ilk testi erken yapmışsın iğnenin etkisinden yanlış pozitif sonuç almışsın, iğnenin etkisi geçtiğinde de negatif sonuç almışsın ama o da erken olmuş. son yaptığın pozitifse büyük ihtimalle hamilesindir, tabi en kesin sonuç kan testi, hayırlı olsuuunn.

değeri 3000 küsur çıkan arkadaşım sen de hamilesin hem de çok fenaa :1::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

bana dua edin sizlerin dualarınıza ihtiyacım var:31:

xeda.. ilk testi erken yapmışsın iğnenin etkisinden yanlış pozitif sonuç almışsın, iğnenin etkisi geçtiğinde de negatif sonuç almışsın ama o da erken olmuş. son yaptığın pozitifse büyük ihtimalle hamilesindir, tabi en kesin sonuç kan testi, hayırlı olsuuunn.

değeri 3000 küsur çıkan arkadaşım sen de hamilesin hem de çok fenaa :1::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

bana dua edin sizlerin dualarınıza ihtiyacım var:31:

inş vardır canım dua edin bu sabah tekrar yaptım silik çizgi var dua edinn green duam senle canım mmm özel dglse duaya ihtiyacım var demişsin neden tabi hepim,z,n varda sanki bi sıkıntın var

inş vardır canım dua edin bu sabah tekrar yaptım silik çizgi var dua edinn green duam senle canım mmm özel dglse duaya ihtiyacım var demişsin neden tabi hepim,z,n varda sanki bi sıkıntın var

canım hepimizin derdi ortak, 2 yıldır bebek için uğraşıyorum bir kez k,myasal gebelik geçirdim. eşimle aynı yerde de değiliz şimdilik tayinimizi yaptırmaya çalışıyoruz zaman kaybediyoruz. hiçbi sorun yok ama olmuyor işte, onun için dedim, inşallah Allah ım hayırlısıyla hiçbirimizi evlatsızlıkla sınamasın. senin de sağlıkla gelsin bebeişin. bence hamilesin, iğnenin etkisi o kadar sürmez kan testini de yaptır bir an önce , haber bekliyoruz hadi.

canım hepimizin derdi ortak, 2 yıldır bebek için uğraşıyorum bir kez k,myasal gebelik geçirdim. eşimle aynı yerde de değiliz şimdilik tayinimizi yaptırmaya çalışıyoruz zaman kaybediyoruz. hiçbi sorun yok ama olmuyor işte, onun için dedim, inşallah Allah ım hayırlısıyla hiçbirimizi evlatsızlıkla sınamasın. senin de sağlıkla gelsin bebeişin. bence hamilesin, iğnenin etkisi o kadar sürmez kan testini de yaptır bir an önce , haber bekliyoruz hadi.

canım ya inş cuma vercem haberi doc cumaya kadar varsa degerlerin yükselir dedi inş sende enkısa zamanda hamiş kalırsınnn canımm yaaaa

o zaman çok sabırlısın cumaya kadar bekleyebildiğin için :1: amin canım hepimize inşallah. bence hamilesin.

arkadaşlar BETA-HCG 3524 hamile miyim?
Eee bu değerde sana hamile olduğunu söylemişlerdir zaten..kese de görünür ultrasona girsen...
canım ya inş cuma vercem haberi doc cumaya kadar varsa degerlerin yükselir dedi inş sende enkısa zamanda hamiş kalırsınnn canımm yaaaa

Çatlatma iğnesinin üzerinden en az 2 hafta geçtiği halde idrar testinde silik çizgi görüyorsan hamilesindir..hamileliğin başlarında 2. çizgi silik olur zaten..pembemsi grimsi gibi bir renk olur..hamilelik ilerledikçe o silik çizgi koyulaşır,kıpkırmızı olur....Hayırlısı olsun :)

Son düzenleme:
Back
X