Hamilemiyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi smrm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
113
0
46
İstanbul
adetime 14 gün var kasıklarım sızlıyor ğögsümde acıyor belim ve bacaklarım ağrıyor sizce hamilemiyim ?

canım bişey söylemek için çok erken
ama çok öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır sonuç çıkar zaten varsa da yoksa da

adetime 14 gün var kasıklarım sızlıyor ğögsümde acıyor belim ve bacaklarım ağrıyor sizce hamilemiyim ?

aslında belirtiler birbirine çok benziyor ne desem yanlış olur ama yumurtaların da çatlıyor olabilirrrr inş hamilesindir bende tüpe başlıycam duaaa ett bebişlerimiz gelsinnn

bencede erken ama belirtiler öle olabilirmiş yumurtalarında çatlıyo olabilir ama inş. gebesindir tatlım

arkadaşların da dediği gibi henüz çoook erken bu belirtiler için.adet düzenin nasıl???
yumurtlama dönemi olma ihtimali yüksek...

adetine 14 gün kala daha hiç bişey belli olmaz ne hamilesin ne değilsin yumurtlama zamanın yeni bitmiş yada yumurtluyosun bence

aslında belirtiler birbirine çok benziyor ne desem yanlış olur ama yumurtaların da çatlıyor olabilirrrr inş hamilesindir bende tüpe başlıycam duaaa ett bebişlerimiz gelsinnn

dualrım seninle inş. gönlümüze göre verir allah

bunu anlamak için çok erkeken en azından adetin geçseydi ihtimali yüksek olurdu...Benim adetim 10gün geciktiği halde doktor ihtimallerle konuşmuştu.adet gününü bekleyip kan testinide öyle yaptır derim ben sana gerçi şu 5 gün gecikmelerde bile kesin sonuç veren tesler war artık

peki yumurtalar catlarken ğögüsde hassasiyet olurmu yada bel ağrısı resmen hasta olcakmışım gibi hissediyorum kendimi

peki yumurtalar catlarken ğögüsde hassasiyet olurmu yada bel ağrısı resmen hasta olcakmışım gibi hissediyorum kendimi

havalar biraz soğuk biraz üşüttüysen hastalık belirtileri daha erken gösterebiliyo...

yumurtalar çatlarken ğögüs ağrısı yada el ayrısı bacak ağrısı olurmu ? ay bilemiyorum kafam çok karışık

aslında şöyle bişey var ben normalde her ay 7 gün adet olurdum bu ise 2 gün oldum bitti 2 gün sonrada çamur gibi kan geldi oda bir gün sürdü onun için kafam biraz karışık

ooff beklemek ölümmm

gerçekten öyle canım ya benimde adetime 9 gün var ve geçmek bilmiyor,çıldırasım geliyor bazen. ama yarın sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptırıcam.inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…