Hamilemiyim.

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
BEN 4 AYLIK EVLİYİM 03.12.2011 DE İDAR TESTİ YAPTIM VE POZİTİF CIKTI. 19.12.2011 DE DE KAN TESTİ YAPTIM VE KAGITTA SU SEKİLDE YAZIYOR .
TETKİK ADI SONUC DURUM NORMAL DEGERLER BİRİM ACIKLAMA
BETA-HCG 4204 5.01-<25.00 mIU/ml

BU YAZIYOR BİLEN VARSA CVP VERİRSE SEVİNİRİM DAHA DR GÖRMEDİ BU RAPORU ...

beta hcg 4204 çıkmış gebesin tebrikler.

canım değerin yüksek yani şu anda gebesin tebrikler

Bi de sormak istediğim olay şu,

hormon değeri çok yüksek çıkmışsa cinsiyet kız olabiliyomuş, normal yada düşük çıkarsa çoçuk erkek olabiliyomuş, bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. benim değerlerim yüksek mi acaba?

Değerlerime göre kaç haftalık olabilir acaba?

SAT: 01.11.2011

Son düzenleme:
normal deger düşük mü acaba ?

canım değerin gayet güzel
o dediğin olay başka bir testte çıkan beta değeriydi yanlış hatırlamıyorsam ikili testte falan.
ben hamile değilim ama araştırırken okumuştum ama gebelik testindeki değer olmadığından eminim.
azcık sabır canım öğreneceksin bir kaç aya inşallah.
ayrıca doktora gitmedim demişsin bence en yakın zamanda doktora görünmelisin.gebeliğin başlarında ilaçlar veriyor doktor.folikasit yada bebeğin düşmemesi için bişeyler.

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun, eğer geç döllenme falan olmamış ise aşağı yukarı 7 haftalık hamilesin. Allahım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, doktor kontrolune gitmeye başlamalısın. Artık kalp atışlarını duyabilirsin bebeğinin... Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah

saol tşk ederim allah tüm isteyenlere veriri inşlh.(A)

Bugün doktor kontrlünden geçtim, 7 haftalık olduğunu söyledi. Ultrasona girdim, düşük tehlikesi var dedi. Ağır iş yapma, dinlen, iyi beslen dedi. Bir de ilaç yazdı, demiri folik asit gibi bazı minareleri ihtiva ediyor.

Önerileriniz nedir arkadaşlar?

doktorun dediği gibi ağır iş yapma,ağır kaldırma,yükseğe uzanma ve düşük tehlikesi var dediyse bence gerekmedikçe iş yapma ve sürekli uzan,bende düşük tehlikesi olmamasına rağmen ilk 3 ay çok dikkatli olmaya çalışıyorum,sen daha dikkatli olmalısın

Doktordan daha iyi bilemem tabiki ama benimde düşük tehlikem vardı ve doktor progestan başladı. Multivitamini hamile olan her bayana başlıyor doktorlar.Ayağını yükseğe kaldırıp çok dinlen, bol bol su içmeye özen göster. Allahım yardımcın olsun.Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…