Hamilemiyim?

ayse8607

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
162
12
16
Almanya
Tecrübeli arkadaslardan yorumlarini bekliyorum yardimci olursaniz sevinirim. Bu ay korunmayi biraktik ve ben ovulasyon testi yaptim 15. günde cift cizgiyi yakaladim ve denemelere basladik en son adetim 08 mayis 35 günde bir adet oluyorum.bir kac gündür belimde ve sol kasigimda batma ve agri var ve kendimi cok yorgun hissediyorum sizce hamile olabilirmiyim

Tecrübeli arkadaslardan yorumlarini bekliyorum yardimci olursaniz sevinirim. Bu ay korunmayi biraktik ve ben ovulasyon testi yaptim 15. günde cift cizgiyi yakaladim ve denemelere basladik en son adetim 08 mayis 35 günde bir adet oluyorum.bir kac gündür belimde ve sol kasigimda batma ve agri var ve kendimi cok yorgun hissediyorum sizce hamile olabilirmiyim

Selam arkadaşım senle aynıyız galiba benim son adet 7 mayıs ortalama 35 günde bir oluyorum ama ben denemeye 19 mayıs başladım.35 gün oluyorsan bence erken yumurtlamışsın ne güzel.İnş benimkide öyle olmuştur .çalışmaları bıraktık dimi beklemedesin.bence hamile olduğunu anlamak için erken bende bekliyorum ama inş hamileyizdir.

Yumurtlama testiyle denemek istedim 22 mayisda cift cizgi oldu ve garip olan 28 mayisdada cift cizgiyi yakaladim iki kere yumurtlama oldu sanirim cünkü olabiliyormus umarim hamileyizdir ikimiz icinde hayirlisi olsun hamile haberini bekliyorum :)

Back
X