hamilemiyim

seyyymaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
38
0
16
Karabük
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım deger 0,480 cıktı bu ne demek doktora gosteremedım daha öğleden sonra gösterecem degilsemde 3 senelik evliyim eşimdede bendede hıc bı sorun yok bi kür bisey sölermisiniz doktor pko olabılır dedı ama lutfeeeeennnn yardım edın

bu değere göre hamile değilsin cnm.Adet günündemi yaptırdın yoksa daha varmı adetine?

doktor pko olabilir dediyse böyle bşiy varmı yokmu önce onu bi kesinleştirmen lazın doktora gidip tam anlamıyla bi muayene test herne yapılıyosa.
kürler sonraki aşama.Yinede sitede aratırsan o tip kürler hakkında fazlaca bilgi var.

doktora gıttım guatır cıktı doktor sorun bundan olabılır. tum arkadaslar cocuk ve adet duzensızlıgı ıcın guatırınıza mutlaka baktırın benım hıc ummadıgım bırsey sebep oluomus

Geçmiş olsun canım.Guatr evet hamile kalmayı zorlaştırıyo.Ve aklında olsun hamile kalırsan guatr ilacını bırakmıyorsun.Doktorun söyler gerçi ama bilgin olsun.Bi arkadaşım guatr hastalığı var uzun zaman bebek için beklemişti hamile kalınca ilaç bebeğe zarar verir diye bırakmış guatr bebeği zehirlemiş ve kalp atışı durmuştu.Bi süre sonra tekrar hamile kaldı şimdi bebişi 2,5 yaşında.
Guatr var çocuğum olmayacak falan gibi üzmeye kalkma kendini.Sonuçta tedavisi ilacı herşeyi var.Düzenli kontrollerini yaptır okadar.

evet canım dogru soluyosun ben guatrn sebep olcagını hıc tahmın etmıodum doktor anlatınca bıle şaşırdım yanı tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın

canım adetin 3. günü hormonlarına baktırdınmı fsh lh prolaktin gibi pko ondan anlaşılıyo diye biliyorum...guatırın tedavisi var sadece sorun oysa bikaçaya normale döner...birde pko için soğan kürü faydalı diye biliyorum inş en yakın zamnda bebeğine kavuşursun...

amin canım hormon dengesini bozdugu ıcın tam kontrol yapamıo guatr duzelınce bakılacak hem adet olamadıgım ıcın bakamıolar oda guatrdan kaynaklanıomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…