hamilemiyim:-(

firdevs09

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
4
0
6
35
Aydın
merhaba hanimlar. ben normalde 28 gunde bir gayet duzenli adet goren biriyim. ama gecen ay adetim gununden 3 gun once geldi ve 8 gun surdu. bu ayda adetim 5 gun gecikti hamile olma ihtimalim olabilir mi acaba. test yapip umutlanmak istemiyorum artik cevaplarinizi bekliyorum :-(

olabilirsin beş gün gecikmiş test yap hemen bi şimdi yap negatif yada pozitif teyit etmek için bide sabah yap canım inşallah hamilesindir

bencede canım kesinlikle test yap:) inşallah hamilesindir ki içime öyle doğdu şu an neden bilmiyorum ama,

Bence de test yap canim. Varsa muhakkak cikar..
Ki insallah vardir..
Hayirlisi olsun insallah..

merhaba arkadaşlar...20.10.2013 itibari ile adet olmam gerek.ama hiç bir belirtim yok..göğüslerim çok sert...ve midemde ilginç bir yanma var..ilk kez böyle oldum.kızımda hiç olmamıştı. ayrıca geçen ayki adetim sadece 1 gün sürdü...hamilemiyimm...çok merak ederimmmm...eşim rüyasında taralaya buğday ektiğini görmüşşş ve ömrümde ilk kez gerçekten hamile olduğumu hissderimmm..acaba öle miii..çok korkarım test yaptırmaktanda

olabilir tatlım test yap yarın ac karnına cıkar

insallah vardır canm test yaptır cıkar bence

Merhaba
Erkek arkadaşımla 26 eylülde korunmasız ilişki yaşadık. içime boşalmadı.
İlişkiden 8 gün (4 ekimde) sonra adet gördüm adetim normaldi. ama yinede içimde bir şüphe vardı acaba üstüne mi gördüm diye.
3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım var mı evham mı yapıyorum.

merhabalar daha once yazmistim hamilemiyim diye. Evet kizlar 6+2 gunluk hamileyim. rabbim herkese yasatsin bu guzl duyguyu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…