hamilemiyim?

bsrberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
175
9
46
35
Van
Iyi aksamlar arkadaslar. Henüz 40 günlük evliyim ayrica öğrenciyim. Ve adetin 1 hafta gecikti. Adetten 2 gün önce test yaptrdim 2.00 çıktı. Yani negatif.ama icim hic rahat değil. 2.00 yüksek bi deger degilmi ? Ayrica eşim kondom yöntemiyle korunuyor sadece iki defa korunmadan iliskiye girdik ama boşalma olmadı. Sizce hamilemiyim ?? :(

Iyi aksamlar arkadaslar. Henüz 40 günlük evliyim ayrica öğrenciyim. Ve adetin 1 hafta gecikti. Adetten 2 gün önce test yaptrdim 2.00 çıktı. Yani negatif.ama icim hic rahat değil. 2.00 yüksek bi deger degilmi ? Ayrica eşim kondom yöntemiyle korunuyor sadece iki defa korunmadan iliskiye girdik ama boşalma olmadı. Sizce hamilemiyim ?? :(

Hamile değilsin. Adette 2 gün önce testin 5'den yüksek olması gerekirdi. 0-5 arası negatiftir.İçine boşalmadıysa gebelik olamaz zaten. Adet gecikmesi de normal birşey. Sağlıklı her kadında yılda 1-2 kere olması normal.

Son düzenleme:
Cok huzursuz oldum bazı sitelerde bosalmadanda hamile kalindigindan bahsediliyo.ister istemez tedirgin oldum. Çünkü henüz cok erken

adetine 2 gün kala kan testinde 2.00 çıktıysa %90 hamile değilsin en az 5 çıkması lazım fakat adetine 2 gün kala yaptırdığına göre testi bu değerlerinde 5ten çok çok daha fazla olması lazım stres ya da hava değişiminden adet gecikmesi yaşıyo olabilirsin ama emin olmak istiyosan yeni bi kan tahlili ya da evde idrarla gebelik testi yapabilirsin

Cok huzursuz oldum bazı sitelerde bosalmadanda hamile kalindigindan bahsediliyo.ister istemez tedirgin oldum. Çünkü henüz cok erken

İmkansız değil ama çok çok zor. Milyonda 1 ihtimal. Senin adetine 2 gün kala negatifmiş. Daha yükselmez değerin. Endişelenme hamile değilsin.

Peki evlendikten sonra cinsel hayatta degisiklik olunca böyle tarihlerde aksamalarin olmasi mümkün mü ?

Canim bnm adetimi dort gün geçmişti sonuc 0di.yine değilim dedim yirmi gün geçti hala olmadım doktora gittim bu sefer 17 çıktı ertesi günler tekrarladik ve gebelik kesem görüldü.mucizeler olabiliyor hayatta.

evlendikten sonra metabolizman azda olsa değişiyo günler de öyle :) hafta gecikmeyle geçen hafta bendede çıktı, keşke olsaydı bende :)

stres yapma, kafana çok takılacaksa gebelik testi alıp kendin yap

Rabbim simdilik bana degilde sizin gibi yürekten isteyenlere verir insallah tabi zamani gelince banada :)

Back
X