hamilemiyim

hsnas

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
8
1
6
35
İstanbul
Merhaba geçen ayin 22sinde erkek arkadasimla iliskiye girdim 1 gun sonra ertesi gun hapi kullandim bundan 7 gün sonra kanamam basladi az leke ve kahverengi seklindeydi bu 3 gün devam etti sonraki 3 günde bol bol kanadi kirmizi sekilde bu ayin 15inde ovulasyon oldum 24une kadar adet olmayinca idrar testi yaptim 2 tane ve tek çizgi çıktı net olarak 1 2 güne adet olmam lazim sizce hamile miyim ? :(((

Hamile olduğunu sanmiyorum zaten regl yumurtlamadan 14 gün sonra gerceklesio ertesi gün haplarini bilmiyorum zararli olabilir yan etki vs onlari bi arastir istersen ama hamile değilsindir o kadar kanaman surduyse

Hamile olduğunu sanmiyorum zaten regl yumurtlamadan 14 gün sonra gerceklesio ertesi gün haplarini bilmiyorum zararli olabilir yan etki vs onlari bi arastir istersen ama hamile değilsindir o kadar kanaman surduyse
ertesi gun hapinin etkilerinde adeti geciktirme leke leke gelmesi gibi şeyler var umarim dediginiz gibidir nisanliyiz evlenicez ama daha erken :(((

İstersin olmaz istemessin olur nasil isler bunlar anlamiorum yaff canim inş değilsindir ozaman ama dediğim gibi sanmiorum yani biz o kadar urasioz olmuo :D sikma canini stres yapma herşeyin hayirlisi

İstersin olmaz istemessin olur nasil isler bunlar anlamiorum yaff canim inş değilsindir ozaman ama dediğim gibi sanmiorum yani biz o kadar urasioz olmuo :D sikma canini stres yapma herşeyin hayirlisi
Tesekkur ederim canim umarim değilimdir evlenincede gelsin diye bekleriz artik simdi gelmesin diye :)

arkadaslar esim icime bosaldi yanlislikla,şok olduk ikimiz de..birazi disari birazi icime girdi..afedersnz yaga kalkinca ve dusta biraz cikti icimden..8saat sonr norlevo aldim,eczaci iki tableti ayni anda icmemi soyledi..kanama ve baska bi sorun yasamadim..dollenme yoksa kanama yoktur diyolar..ne deree dogru..lutfen fikir verin

Back
X