• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim? ¿¿

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr selam hepinize:-D bilen bilir evlilik arefesindeydim. Sonunda evlendim:-D 10 gun oluyor. Dogum kontrol hapiyla korununyordum. Düğünden yaklasik 15 gun once başlamıştım adet dongume göre. Iki gün önce kutu bitti. Adet olmam gerekior ama olmadım. Bu ilacsiz 3. Gun bu günlerde iliskiye de girmedik. Adetimin gecikmesi normal mi? Yoksa hamilelik icin endiselenmelimiyim???

Degilsin. Soru eki olan mi'yi de ayri yazarsan hic derdin kalmayacak bence.

Bittikten sonra hap 2 - 7 gün arasında olursun ..
Birşey olmaz

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kızlarrrrr selam hepinize:-D bilen bilir evlilik arefesindeydim. Sonunda evlendim:-D 10 gun oluyor. Dogum kontrol hapiyla korununyordum. Düğünden yaklasik 15 gun once başlamıştım adet dongume göre. Iki gün önce kutu bitti. Adet olmam gerekior ama olmadım. Bu ilacsiz 3. Gun bu günlerde iliskiye de girmedik. Adetimin gecikmesi normal mi? Yoksa hamilelik icin endiselenmelimiyim???

Ben en son ilacimi pazartesi aksam alirdim cuma gecesi veya cumartesi sabahi adet olurdum. 4-5 gun gecerdi hep boyleydi. Dert etme senin de öyledir

hayır hamile değilsin.
3.- 4. gün de başlayabilir regl.
hangi doğum kontrol hapını kullanıyosun?
sen normal aranı verip sonra yeni pakete devam et..

Back
X