Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yaptım silik çizgi çıktı :)cıkar cnm gec dollenme olmadıysa benım bırıncısınde cıkmadı ıkıncı hamılelıgımde adetten 3 gun once cıktı
HAYHIRLI UGURLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNtest yaptım silik çizgi çıktı :)
teşekkürler bu hamileyim demek oluyor demiHAYHIRLI UGURLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AYNEN BENDE DE BOLE CIKTI ADETE 3 GUN KALAHAYHIRLI UGURLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
teşekkürler bu hamileyim demek oluyor demi![]()
benimki de küçük 1inde olmuştu ama benimki 25 gün arayla olunca şüphelendim :)AYN
AYNEN BENDE DE BOLE CIKTI ADETE 3 GUN KALA
GITTIGIMDE BIR AYLIK BILE DEILDI HENUZ COK KUCUK DEDI DR SEN NASIL ANLADIN DEDI
amin inşallah :)Tebrik ederim... Gebesinnnnn.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Merhaba arkadaslar... adetime 1 hafta kala kasik agrisi yasadim, ve ayni tarihlerden itinaren adet agrisi gibi agri cekiyorum. Surekli wcye kosuyorum adet oldum diye ama akinti geliyor. Akintim cok fazla, karnimda sislik var, kendimi cok halsiz hissediyorum ve ilk kez yuzumde sivilceler cikti. Adetime 3 gun var adet belirtisi gibi ama oyle olsun istemiyorum. Bi fikriniz var mi hamile olabilirmiyim?
Canım merhaba;
Benim adetim 2 gün gecikmişti onun için test yaptığımda öğrendim hamile olduğumu onun öncesinde hiç bir belirti yaşamadım öğrendikten sonra başlıyor belirtiler halsizlikler bence adetinin gecikmesini bekle inşallah hamilesindir :)