hamilemiyim

yasmin007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
10
0
1
34
kızlar adetıme 8 gun var bugun dayanamadım kan testı yaptırdım 3.36 cıktısızce hamılemıyım :=,))

3.85 miş yalmış bakmısım ama insallah hamileyimdirr tedavi goruyoruz bosa cıkmamaıstır inşallahh..:))

insallahh tatlımm gelsin artıkbir bebişşş istiyoreee :))))bu arada kan sonucu.3.85 miş :))

inşallahh bebişşolsun artıkk tedavı goruyormmm catltma iğnesi yaptılar bana sonu 3.85 cıkmıs alttada 3 gun sonra tekrar yapılsın yazıyoo :=))) yaniii bır umutttvarmı gıbı dersınızz :=))))

inşallahh bebişşolsun artıkk tedavı goruyormmm catltma iğnesi yaptılar bana sonu 3.85 cıkmıs alttada 3 gun sonra tekrar yapılsın yazıyoo :=))) yaniii bır umutttvarmı gıbı dersınızz :=))))
Canim Noldu kan tahlilin yukseldimi bende catlat ignesi kullandim 16 gun sonra 27.76 18 gun sonra 32.58 cikti vatmi yokmu bilmiyorum ins kimyasal degildir senin durum nasil

kızlar az once ıdrar testı yaptım pozıtıf :) tarıfsız bı duyguymus :)

kızlar az once ıdrar testı yaptım pozıtıf :) tarıfsız bı duyguymus :)

Hayirli olsun canim, gözün aydin :) inşallah hayirli saglikli kucagimiza aliriz bebislerimizi
Rabbim diğer isteyen tüm arkadaşlarada en yakin zamanda nasip eder insallahhh

bulunduğum yerde kan testi yaptıramıyorum ki...ilçedeyim ile gitmem lazım..yine negatif çıkarsa diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…