Hamilemiyim

Nefse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
10
0
1
46
Merhaba ben size bir şey somak istiyorum butetin anlami nedir 2 cizgi yan cikmis

Eklentiler

• 20150921_234152.webp
    20150921_234152.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 599
Bende anlamadim rahimimde kipirtilar var hissediyorum idrar testi boyle daha once kan testi yaptirdim negatifti kafam karisti iyice boyle cikip testte gebeligi dogrulanan varmi

Benim ikinci cizgi devrilmis ne bu anlamadim boyle cikan varmi ve gebe olan

kanda çıkmadıysa hamile değilsindir
ayrıca bu test bozuk

Bilmiyorum kanda cikmayip sonra gebe olanlari okudum burda rahimde kalimnlasmada var benim o kafami karistiriyor rahim duvari 15 mm cikti ayin dordunde girdim ultrasona takip edilmeli yaziyor gebelik kesesi goremedim yazmis ama resmen kimil kimil biseyler var kasiklarim sis goguslerim sis istahim yok 10 kilo verdim 1.5 ayda

Adette oluyorum ama ayin 22 sinde duzenli olurdum birden 15 ine atladi onceden afedersiniz dere gibi olurdum simdikiler oyle degil az az geliyor gecen gece uykumdan uyandim sanki baloncuklar patliyor rahimimde kizimda da cok erken farkettim ben ama adet ne bide kanda cikmamasi kafam corba oldu resmen varmi boyle bisey olan

Adette oluyorum ama ayin 22 sinde duzenli olurdum birden 15 ine atladi onceden afedersiniz dere gibi olurdum simdikiler oyle degil az az geliyor gecen gece uykumdan uyandim sanki baloncuklar patliyor rahimimde kizimda da cok erken farkettim ben ama adet ne bide kanda cikmamasi kafam corba oldu resmen varmi boyle bisey olan
o zaman tekrar doktora görün bence, belki görebilir

Annem bana hamileyken 40 gun kanamasi olmus doktora gitmis menopoza girdin demis doktoru 6 ay sonra karnim sisiyor diye doktora gitmis 7 aylik gebesin demis doktor bana hep adet gunlerine dikkat et anlamayabilirsin derdi annem

Annem bana hamileyken 40 gun kanamasi olmus doktora gitmis menopoza girdin demis doktoru 6 ay sonra karnim sisiyor diye doktora gitmis 7 aylik gebesin demis doktor bana hep adet gunlerine dikkat et anlamayabilirsin derdi annem[/QUOT

öyle şeyler çok eskide kaldı cnım şu devirde şu cihazlarla mümkün değil böyle birşey sen gene kontrolüne git kist falan allah korusun başka rahatsızlığın varsa takipte kalırlar

Yok ayin 4 unde vajinal ultrasona girdim hicbir rahatsızlığım yok ama su anda bile pit pit atiyor 1.5 aydir boyle 2 kere girdim vajinal ultrasona hastalik ilk basladiginda acile gittim kasiklarim yaniyodu ama ne yanmak ne oturabildim ne yatabildim bir sure sonra gecti acildeki doktora neyim var dedim hastalik yok dedi daha sonra tekrar gel dedi 4 unde gittim rahim duvarim kalinlasmisti bu sefer takip edilmeli yaziyor kagitta tekrar sordum ne bu diye hastalik yok dedi ama su veya bu bisey demiyorlar

yeni konu açmayı bilmiyorum yardım eder misiniz ?

geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim 2 gün gecikti göğüslerim agrıyor karnımda belimde agrı var ve uyku halim varayrıca aşırı iştah ve karnımda şişlik mevcut idrar yollarımda yanma ve sık idrara çıkma var sizce testi ne zamn yapmalıyım ve hamile olabilir miyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde

Back
X