Hamilemiyim

Ece Sultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
255
323
33
36
Kızlar merhaba öğlen eczaneden aldığım idrar testini yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti biraz. Biraz önce kan testi yaptırdım doktora göstermeyi bekleyemedim ama internetten baktım 118,0 yazıyo bilgisi olan söylesin nolur hamilemiyim

Hamilesin canım allah kucağına almayi nasip etsin :) hayırlı olsun 5 ten yukarısı pozitif sayiliyor sende 118 çıkmış :)

Hamilesiniz. Idrar testi %99 oranında dogru çıkıyor silik olmasinin sebebi idrardaki hcg seviyesi daha sonraki hamileliklere gore daha az olmasi.

Hayırlı olsun. Canım Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah Rabbim o duyguyu bize de yaşatsın inşallah Allahım darısı başımıza inşallah  :)

Kızlar benimde günüm geçti.dün olmam gerekiyo du olmadım daha inşallah Bende hamileyim dir dua edin kızlar ne olur.
Yarın kan testi yaptırsam mı çıkarmı sizce ama korkuyorum :KK17: umutlanmak da istemiyorum içimde kıpır kıpır Allahım sen yardım et hayırlısı artık

Kızlar merhaba öğlen eczaneden aldığım idrar testini yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti biraz. Biraz önce kan testi yaptırdım doktora göstermeyi bekleyemedim ama internetten baktım 118,0 yazıyo bilgisi olan söylesin nolur hamilemiyim

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin:))))) Hayırlı olsun

Kızlar benimde günüm geçti.dün olmam gerekiyo du olmadım daha inşallah Bende hamileyim dir dua edin kızlar ne olur.
Yarın kan testi yaptırsam mı çıkarmı sizce ama korkuyorum :KK17: umutlanmak da istemiyorum içimde kıpır kıpır Allahım sen yardım et hayırlısı artık
İnşallah hamilesindir canım. sen de idrar testi yapsana, bekliyoruz sonucunu

İnşallah hamilesindir canım. sen de idrar testi yapsana, bekliyoruz sonucunu
Ayy inşallah canım benim ya inşallah öyleyimdir Allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah dua edin banada ne olur:) yapıcam da diyorum biraz daha geçsin öyle yapıyım erken gibi sanki biraz

Idrar testini pozitik olmasi icin biraz daha gecmesi gerekiyor. Sonucta o da bhcg yuksekligine endeksli.

Idrar testini pozitik olmasi icin biraz daha gecmesi gerekiyor. Sonucta o da bhcg yuksekligine endeksli.
İnşallah öyledir inşallah hamileyimdir bende Allahın izniyle hayırlısı olsun diyorum ama bazılarının erken bile çıkıyo arkadaş yaptı adeti 2 gün geçti sadece sonuç çift çizgi bende aynı olmama rağmen negatif :( hayırlısı belkide kişiden kişiye değişiyor da olabilr hamile olmayabilirim de bilmiyorum :(

Back
X