Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah öyledir inşallah hamileyimdir bende Allahın izniyle hayırlısı olsun diyorum ama bazılarının erken bile çıkıyo arkadaş yaptı adeti 2 gün geçti sadece sonuç çift çizgi bende aynı olmama rağmen negatif hayırlısı belkide kişiden kişiye değişiyor da olabilr hamile olmayabilirim de bilmiyorum
Benim kızımda da çok geç çıkmıştı. Keseyi görmeye gittiğimizde doktor normalden 1 hafta küçük, geç döllenmiş demişti. Eğer düzensiz adet oluyorsan kuvvetle muhtemel.
Benim kızımda da çok geç çıkmıştı. Keseyi görmeye gittiğimizde doktor normalden 1 hafta küçük, geç döllenmiş demişti. Eğer düzensiz adet oluyorsan kuvvetle muhtemel.
Ya öylemi inşallah benimde öyledir ya canım Allah o duyguyu banada yaşatsın inşallah.Rabbim isteyen herkse versin inanki beklemek çok zor ve negatif sonuç olması insanı Üzüyo hayırlısı olsun diyelim. Aslında adetlerim çokda düzensiz değil sadece bazı aylar 2 yada 3 gün sonra olabiliyo 2 snde olmam gerekiyo du hala daha olmadım peki geç döllenme olsa bile kanda çıkarmı acaba eğer hasta olmazsam Pazartesi kan vermeye gidicem hayırlısı artık
Ya öylemi inşallah benimde öyledir ya canım Allah o duyguyu banada yaşatsın inşallah.Rabbim isteyen herkse versin inanki beklemek çok zor ve negatif sonuç olması insanı Üzüyo hayırlısı olsun diyelim. Aslında adetlerim çokda düzensiz değil sadece bazı aylar 2 yada 3 gün sonra olabiliyo 2 snde olmam gerekiyo du hala daha olmadım peki geç döllenme olsa bile kanda çıkarmı acaba eğer hasta olmazsam Pazartesi kan vermeye gidicem hayırlısı artık
Canım ya idrar testi yaptım ama çıkmadı sonuç negatif ama hala hasta olmadım ya randevu aldım cuma günü gidicem doktora.idrar da çıkmadı ama bilmiyorum ya inşallah hamileyimdir ama bilmiyorum yine de beklemek çok zor inanki.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde
Canım ya idrar testi yaptım ama çıkmadı sonuç negatif ama hala hasta olmadım ya randevu aldım cuma günü gidicem doktora.idrar da çıkmadı ama bilmiyorum ya inşallah hamileyimdir ama bilmiyorum yine de beklemek çok zor inanki.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde
Canım bugün gittim 17.günüm oldu hala adet olmadım ve stresten mahvoldum geçen haftaki kan testinde çıkmamıştı doktor 1 hafta sonra bi daha yap demişti.gittim bugün ama Dr.izinliydi yapamadım.idrar testi aldım gelirken yaptım ama malesef sonuç negatif oturdum bir güzel ağladım kahvaltı yapıp tarlusal aldım.niye bu kadar geçiyor anlamıyorum neden adetlerim düzensiz bilmiyorum.adet söktürücü verdi doktor.tarlusal ilaçta kullanmak istemiyodum ama ne yapim mecbur. Artık önümüz. Ay Rabbim nasip ederse inşallah Allah tüm isteyenlere de bana da versin sağlıklı bi evlat inşallah Rabbim herkesin gönlünce veris.Allah razı olsun kardeşim önemseyip sorduğun için çok sağol:)